163
Το μοντέλο με τις θερμοκρασίες στη Γαλλία την Τετάρτη 26 Ιουνίου. Στο κέντρο της χώρας περιμένουν ακόμη και 41 βαθμούς | severe-weather.eu

«Καμίνι» την επόμενη εβδομάδα η Δυτική Ευρώπη – Περιμένουν ακόμη και 40άρια!

Protagon Team Protagon Team 21 Ιουνίου 2019, 10:57
Το μοντέλο με τις θερμοκρασίες στη Γαλλία την Τετάρτη 26 Ιουνίου. Στο κέντρο της χώρας περιμένουν ακόμη και 41 βαθμούς
|severe-weather.eu

«Καμίνι» την επόμενη εβδομάδα η Δυτική Ευρώπη – Περιμένουν ακόμη και 40άρια!

Protagon Team Protagon Team 21 Ιουνίου 2019, 10:57

Ενα ασυνήθιστα έντονο κύμα καύσωνα αναμένεται να επηρεάσει χώρες της Δυτικής Ευρώπης την εβδομάδα που έρχεται, φέρνοντας θερμοκρασίες μέχρι και 16-20 βαθμούς πάνω από τα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.

Τα μοντέλα του severe-weather.eu δείχνουν ότι από την Τρίτη θα αρχίζει να επηρεάζεται η Γαλλία, από την Τετάρτη η Βρετανία και η Ιρλανδία ενώ ως το Σάββατο ο καύσωνας θα μετακινηθεί και στη Γερμανία.

Τις ημέρες του καύσωνα, το μεσημέρι και το απόγευμα, οι θερμοκρασίες στη νότια Αγγλία (στη περιοχή του Λονδίνου) θα υπερβούν τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Ακόμη χειρότερα, σε περιοχές στη Γαλλία, το Βέλγιο και τη Γερμανία αναμένονται θερμοκρασίες που θα ξεπεράσουν τους 35 βαθμούς Κελσίου.

Με τα ως τώρα δεδομένα, οι θερμοκρασίες στη κεντρική Γαλλία την Τετάρτη 26 Ιουνίου θα φτάσουν ακόμη και τους 41 βαθμούς και τους 32 βαθμούς Κελσίου στην Αγγλία.

Αυτό σημαίνει ότι το Παρίσι θα είναι 16-18 βαθμούς πιο ζεστό από τον μέσο όρο για την εποχή, το Λονδίνο και οι Βρυξέλλες 15-17 βαθμούς και το Δουβλίνο 10-12 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News