656
Σε μια από τις φωτογραφίες η Ντέμι Μουρ κάθεται στον καναπέ μαζί με τον ηθοποιό και εκείνος της πιάνει το χέρι τρυφερά | Instagram

Νέες φωτογραφίες του Μπρους Γουίλις ανέβασε η Ντέμι Μουρ

Protagon Team Protagon Team 20 Μαρτίου 2024, 18:51
Σε μια από τις φωτογραφίες η Ντέμι Μουρ κάθεται στον καναπέ μαζί με τον ηθοποιό και εκείνος της πιάνει το χέρι τρυφερά
|Instagram

Νέες φωτογραφίες του Μπρους Γουίλις ανέβασε η Ντέμι Μουρ

Protagon Team Protagon Team 20 Μαρτίου 2024, 18:51

Τον γύρο του διαδικτύου έκαναν την Τρίτη οι φωτογραφίες από τα 69α γενέθλια του Μπρους Γουίλις μαζί με την οικογένειά του, εν μέσω της συνεχιζόμενης μάχης που δίνει ο ηθοποιός με την άνοια.

Ο ηθοποιός εμφανίζεται να συνομιλεί με την πρώην σύζυγό του Ντέμι Μουρ και να παίζει με την εγγονή του Λουέτα, το πρώτο παιδί της κόρης τους Ρούμερ, στο σπίτι του στο Λος Αντζελες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Moore (@demimoore)

Οι φωτογραφίες ανέβηκαν στο Instagram από τη χολιγουντιανή ηθοποιό, η οποία μοιράστηκε με τους ακολούθους της και ένα παλαιότερο οικογενειακό καρέ, όπου ο Γουίλις περιστοιχίζεται από τις τρεις κόρες τους, τη Ρούμερ, την Ταλούλα και τη Σκάουτ.

Η Μουρ μοιράστηκε και μια φωτογραφία του ηθοποιού με τις τρεις κόρες τους (Instagram)

Η Ντέμι Μουρ και ο Μπρους Γουίλις ήταν παντρεμένοι για 13 χρόνια και διατήρησαν καλές σχέσεις μετά το διαζύγιό τους, το 2000.

Η 61χρονη ηθοποιός έγραψε στη λεζάντα: «Χρόνια πολλά, Μπρους Γουίλις! Σε αγαπάμε και σου είμαστε τόσο ευγνώμονες».

Στην οικογενειακή γιορτή της Τρίτης συμμετείχε και η νυν σύζυγος του ηθοποιού, η οποία έκανε τη δική της ανάρτηση στο Instagram.

Η Εμα Χέμινγκ Γουίλις κοινοποίησε μια φωτογραφία του να κρατάει ένα μωρό, γράφοντας στους followers του προφίλ της: «Οπως και εσείς, απλά τον λατρεύουμε. Αυτό που ίσως δεν ξέρετε, αλλά ίσως μπορείτε να φανταστείτε, είναι ότι το να είσαι στην αγκαλιά του είναι το πιο ασφαλές μέρος σε αυτόν τον κόσμο. Είναι ένας αληθινά ευγενής άνδρας. Εχει τόση αγάπη να δώσει και να μοιραστεί (…). Χαρούμενα γενέθλια, αγάπη μου».

Η νυν σύζυγος του ηθοποιού μοιράστηκε μια ακόμη φωτογραφία του με τους χρήστες των social media (Instagram)

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 2009 και έχουν δύο κόρες, την 11χρονη Μέιμπελ και την 9χρονη Εβελιν.

Ο Μπρους Γουίλις διαγνώστηκε με αφασία, μια νόσο που επηρεάζει τις νοητικές του ικανότητες, τον Μάρτιο του 2022. Εκτοτε έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ η οικογένεια του βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...