124
Η Μαρέβα Μητσοτάκη με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στο Νταβός | Instagram

Η Μαρέβα στο Νταβός: «Ο Βαρθολομαίος μας ευαισθητοποίησε όλους για την κλιματική αλλαγή»

Protagon Team Protagon Team 22 Ιανουαρίου 2020, 19:56
Η Μαρέβα Μητσοτάκη με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στο Νταβός
|Instagram

Η Μαρέβα στο Νταβός: «Ο Βαρθολομαίος μας ευαισθητοποίησε όλους για την κλιματική αλλαγή»

Protagon Team Protagon Team 22 Ιανουαρίου 2020, 19:56

Στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός βρίσκεται η Μαρέβα Μητσοτάκη, η οποία είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η σύζυγος του Πρωθυπουργού ανήρτησε φωτογραφία της με τον κ. Βαρθολομαίο.

Όπως επισήμανε «μας ευαισθητοποίησε όλους για την κλιματική αλλαγή. Χρειάζεται ενότητα και συνεργασία. Ο πλανήτης απαιτεί από εμάς σκληρή δουλειά και σεβασμό».

View this post on Instagram

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος μας ευαισθητοποιήσε όλους για την κλιματική αλλαγή. Χρειάζεται ενότητα και συνεργασία. Ο πλανήτης απαιτεί από εμάς σκληρή δουλειά και σεβασμό. _ The Ecumenical Patriarchate Bartholomew spoke from the heart on the challenges we all face to address climate change and protect our environment! #worldeconomicforum

A post shared by Mareva Grabowski-Mitsotaki (@marevagrabowskimitsotaki) on

Κατά την ομιλία του ο κ. Βαρθολομαίος κάλεσε τους ηγέτες όλου του κόσμου «να μη θέτουν τα οικονομικά συμφέροντα των χωρών τους υπεράνω των πραγματικών συμφερόντων των ανθρώπων και των λαών».

Οπως είπε, αυτά τα συμφέροντα των λαών «συνδέονται με την προστασία του πλανήτη μας και με την υπερθέρμανσή του, συνέπεια της οποίας είναι τα ακραία καιρικά φαινόμενα των ημερών μας, πυρκαγιές, πλημμύρες κτλ».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...