287
Αλέξης Τσίπρας και Στέλιος Κούλογλου σε παλαιότερες, πιο χαρούμενες στιγμές | Nikos Libertas / SOOC

Αναταραχή στον ΣΥΡΙΖΑ: Γιατί αποκλείστηκε από τη συνέντευξη του Τσίπρα το site του Κούλογλου;

Protagon Team Protagon Team 21 Σεπτεμβρίου 2020, 18:31
Αλέξης Τσίπρας και Στέλιος Κούλογλου σε παλαιότερες, πιο χαρούμενες στιγμές
|Nikos Libertas / SOOC

Αναταραχή στον ΣΥΡΙΖΑ: Γιατί αποκλείστηκε από τη συνέντευξη του Τσίπρα το site του Κούλογλου;

Protagon Team Protagon Team 21 Σεπτεμβρίου 2020, 18:31

O Αλέξης Τσίπρας έδωσε μια μαραθώνια συνέντευξη Τύπου την Κυριακή στο Thessaloniki Helexpo Forum και οι υποστηρικτές του είχαν να το υπερηφανεύονται ότι o πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεχόταν με χαρακτηριστική άνεση ερωτήσεις επί τέσσερις ώρες από όλα τα ΜΜΕ, χωρίς αποκλεισμούς. Ολα; Οχι ακριβώς όλα.

Σε μια κίνηση που μάλλον μαρτυρά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ανοικτά εσωκομματικά ζητήματα –τα οποία μάλιστα οξύνθηκαν μετά τον τελευταίο «ανασχηματισμό»–, από τη συνέντευξη Τύπου του κ. Τσίπρα αποκλείστηκε το tvxs.gr, ο ιστότοπος που δημιούργησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου.

Τον αποκλεισμό τον κατήγγειλε το ίδιο το tvxs.gr αποδίδοντάς τον σε αντίποινα της ηγεσίας της Κουμουνδούρου για πρόσφατα άρθρα που δημοσιεύτηκαν στον ιστότοπο και ήταν κάπως επικριτικά ως προς τις επιλογές του κ. Τσίπρα στις αλλαγές των τομεαρχών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του επικοινωνιακού επιτελείου.

Εγραψαν στο tvxs.gr σε άρθρο με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Μετά τη λίστα Πέτσα και λίστα ΣΥΡΙΖΑ;»

«Με αφορμή τον πρόσφατο εσωτερικό ανασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ και τη νέα επικοινωνιακή του ομάδα, το Tvxs έγραψε δύο άρθρα με κριτικές παρατηρήσεις. Η απάντηση δεν άργησε να έρθει: το Tvxs αποκλείστηκε από τη συνέντευξη Τύπου του Α. Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη. Η Κουμουνδούρου επικαλείται τεχνικά θέματα που δεν έχουν καμία βάση. Σε 4 ώρες! και κάτι συνέντευξης, στη διάρκεια της οποίας έθεσαν ερωτήσεις καμιά σαρανταριά ΜΜΕ, κάποια λεπτά θα μπορούσαν να βρεθούν για ένα μεγάλο, αξιόπιστο και ιστορικό site, όπως το Tvxs».

Σύμφωνα με τους ίδιους, η διαδικασία των διαπιστεύσεων του ΣΥΡΙΖΑ «αναδεικνύει μια νοοτροπία που έχει λιγότερη σχέση με την Aριστερά και περισσότερη με τη λίστα Πέτσα».

Ισως πάλι, ακόμα να μην ηχούν καλά στα αυτιά της Κουμουνδούρου οι διαμαρτυρίες του κ. Κούλογλου για το περιβόητο «Πόθεν Εσχες» με τα πολλά διαμερίσματα του έτερου ευρωβουλευτή, Δημήτρη Παπαδημούλη (εδώ).

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...