233
«Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κανένας που θα πει να προχωρήσουμε χωρίς εγγυήσεις», διεμήνυσε στους ανθυποψηφίους της η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ | ΙΝΤΙΜΕnews

Γεννηματά: «Καμία διαφωνία για την ψηφοφορία, απλώς δεν υπάρχουν εγγυήσεις»

Protagon Team Protagon Team 18 Σεπτεμβρίου 2017, 14:40
«Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κανένας που θα πει να προχωρήσουμε χωρίς εγγυήσεις», διεμήνυσε στους ανθυποψηφίους της η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
|ΙΝΤΙΜΕnews

Γεννηματά: «Καμία διαφωνία για την ψηφοφορία, απλώς δεν υπάρχουν εγγυήσεις»

Protagon Team Protagon Team 18 Σεπτεμβρίου 2017, 14:40

Τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ για τη διαδικασία της εξ αποστάσεως ηλεκτρονικής ψηφοφορίας , επανέλαβε η Φώφη Γεννηματά  σε ραδιοφωνική της συνέντευξη και σε μια προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, έσπευσε να διευκρινίσει πως δεν πρόκειται για θέμα διαφωνίας με τον Σταύρο Θεοδωράκη, αλλά για ζήτημα (επαρκών) εγγυήσεων.

«Δεν υπάρχει διαφωνία. Δεν υπάρχουν εγγυήσεις, αυτό είναι το πρόβλημα», σημείωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στο ραδιοσταθμό «Πατρίδα» σχετικά με τη διαδικασία ανάδειξης της νέας ηγεσίας στην ενιαία Κεντροαριστερά, και επέμεινε ότι παρά τις μεγάλες προσπάθειες του προέδρου της Επιτροπής Δεοντολογίας Νίκου Αλιβιζάτου, αυτές οι εγγυήσεις δεν έχουν δοθεί μέχρι σήμερα.

Πραγματικά, τόνισε για τους άλλους ανθυποψηφίους της, δεν πιστεύω ότι υπάρχει κανένας που θα πει να προχωρήσουμε χωρίς εγγυήσεις και για μία ακόμη φορά αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα της αυτοπρόσωπης παρουσίας, ως ελάχιστη διασφάλιση διαφάνειας και αξιοπιστίας.

«Δεν είναι τυχαίο ότι σε καμία άλλη χώρα του κόσμου δεν εφαρμόζεται και κανένα κόμμα, ούτε κανένα άλλο σοσιαλιστικό κόμμα στις διαδικασίες του επέλεξε να το υιοθετήσει», παρατήρησε για να υπογραμμίσει πως το εγχείρημα της ενιαίας Κεντροαριστεράς είναι πολύ σοβαρό για «να το θέσουμε σε αμφισβήτηση και να πάρουμε τόσο σημαντικό ρίσκο χωρίς εγγυήσεις». Ήδη, υποστήριξε η κ. Γεννηματά,  δυο εταιρείες έχουν αρνηθεί να το αναλάβουν και κατέληξε στην αναφορά της για το θέμα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας επαναλαμβάνοντας:«Εγώ δεν βλέπω καμία διαφωνία, βλέπω σοβαρότατο έλλειμμα στο επίπεδο των εγγυήσεων και άρα αναρωτιέμαι ποιος θα αναλάβει το ρίσκο για ένα φιάσκο και νοθεία»

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...