485
|

Εγκλημα στη Μακρινίτσα: Εφιάλτης με το διπλό φονικό στον παράδεισο του Πηλίου

Protagon Team Protagon Team 6 Απριλίου 2021, 12:37

Εγκλημα στη Μακρινίτσα: Εφιάλτης με το διπλό φονικό στον παράδεισο του Πηλίου

Protagon Team Protagon Team 6 Απριλίου 2021, 12:37

Συγκλονίζει το διπλό φονικό στη Μακρινίτσα Μαγνησίας, ένα από τα πιο όμορφα χωριά του Πηλίου, με θύματα δύο αδέλφια. Πρόκειται για την εν διαστάσει σύζυγο του δράστη και τον αδελφό της, που βρέθηκαν μέσα σε λίμνη αίματος, μετά την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκαν από τον 32χρονο δράστη, ο οποίος συνελήφθη μετά από ανθρωποκυνηγητό της ομάδας ΔΙΑΣ και της Ασφάλειας Βόλου κοντά στην Περιφερειακή Οδό.

Οπως ανέφεραν τα τοπικά ΜΜΕ: Λίγα λεπτά μετά τις 21.00, ο 32χρονος εντοπίστηκε με το ΙΧ αυτοκίνητό του να κινείται από τον περιφερειακό προς την Αγριά, μέσω του τούνελ – εκεί ξεκίνησε και η καταδίωξή του από όχημα της Ασφάλειας Βόλου – οι αστυνομικοί στις 21.25 του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν προς τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, ενώ οι υπηρεσίες έκαναν το όχημά του «φύλλο και φτερό» εντοπίζοντας μέσα σε αυτό το μαχαίρι των φόνων.

Ο δράστης από τη Μακρινίτσα, ο οποίος φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και για τον λόγο αυτό να νοσηλεύθηκε πρόσφατα σε ψυχιατρική κλινική, ανακρίνεται. Ο 32χρονος προ ημερών είχε επισκεφθεί ξανά το πατρικό σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του στη Μακρινίτσα και είχε χειροδικήσει σε μέλη της οικογένειάς της.

Σοκαρισμένος είναι ο αστυνομικός που έφτασε πρώτος στο σημείο, ύστερα από κλήση που δέχθηκε από την άτυχη 28χρονη, η οποία είχε παντρευτεί πριν από τρία περίπου χρόνια και είχε αποκτήσει ένα κοριτσάκι με τον σύζυγό της, ο οποίος έμελε να είναι ο δολοφόνος της.

«Βοήθεια, σώστε με. Έχει έρθει να μας σκοτώσει. Σπάει τη τζαμαρία για να μπει στο σπίτι μας» φώναζε λίγα λεπτά πριν τις 19.40 το βράδυ της Δευτέρας η γυναίκα. Αμέσως ο αστυνομικός πήρε το περιπολικό και κατευθύνθηκε προς τη Μακρινίτσα. Παρ ότι η απόσταση δεν είναι μεγάλη, άργησε να φτάσει καθώς μπροστά του βρισκόταν ένα φορτηγό που τον καθυστέρησε.

Για το φονικό εξέδωσε σχετική ανακοίνωση η ΕΛ.ΑΣ:

Συνελήφθη άμεσα χθες (05-04-2021) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βορείου Πηλίου, της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Βόλου, ένας ημεδαπός, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση , τετελεσμένη και σε απόπειρα, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, χθες το βράδυ σε οικία στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, ο δράστης, στο πλαίσιο προσωπικών διαφορών, επιτέθηκε με μαχαίρι σε τρεις ημεδαπούς, τραυματίζοντας θανάσιμα στην κοιλιακή χώρα την εν διαστάσει σύζυγό του και τον αδελφό της, ενώ τραυμάτισε και τη μητέρα τους στο πρόσωπο.

Στη συνέχεια, ο δράστης διέφυγε με το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητό του προς άγνωστη κατεύθυνση, ωστόσο μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα κινούμενος με το όχημά του στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας και συνελήφθη.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο προαναφερόμενο όχημα βρέθηκε και κατασχέθηκε το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε για την τέλεση των εν λόγω αξιόποινων πράξεων.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...