186
Τα θύματα νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη | .

ΔΟΥ Κοζάνης: Βγήκε από το νοσοκομείο ένα από τα θύματα του δράστη με το τσεκούρι

Protagon Team Protagon Team 27 Ιουλίου 2020, 08:22
Τα θύματα νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη
|.

ΔΟΥ Κοζάνης: Βγήκε από το νοσοκομείο ένα από τα θύματα του δράστη με το τσεκούρι

Protagon Team Protagon Team 27 Ιουλίου 2020, 08:22

Η 47χρονη εφοριακός που τραυματίστηκε κατά την επίθεση ενός άνδρα με τσεκούρι μέσα στη ΔΟΥ Κοζάνης πήρε εξιτήριο και μίλησε στην οικογένειά της για το συμβάν.

Ηταν ένα από τα τρία θύματα του 45χρονου άνδρα, ο οποίος κρατείται χωρίς ακόμη να έχει εξηγήσει τους λόγους που τον ώθησαν σε αυτή την ενέργεια.

Ο σύζυγος της 47χρονης μίλησε στον ANT1 για την περιπέτεια.

«Σιγά σιγά θα αντιμετωπίσουμε τα πράγματα, σωματικά και ψυχικά. Εύχομαι ό,τι καλύτερο και για τους άλλους δύο τραυματίες συναδέλφους της» είπε.

Πρόσθεσε για την ημέρα της επίθεσης: «Πήρα το αυτοκίνητο κατέβηκα ευθύς αμέσως στη ΔΟΥ Κοζάνης και προσπάθησα με κάθε τρόπο να βοηθήσω. Να βοηθήσω με κάθε τρόπο τα παιδιά του ΕΚΑΒ και όλων των συναδέλφων στον χώρο. Μου είπε τι συνέβη. Είναι πολύ καλά σωματικά και ψυχικά. Μου εξιστόρησε πώς έγινε. Θαύμασα την ψυχική της δύναμη και από εκεί και πέρα ανέλαβαν οι γιατροί».

Σε ό,τι αφορά τους άλλους δύο εφοριακούς, η κατάσταση του 56χρονου παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη, χωρίς ακόμη –10 ημέρες μετά την επίθεση– να έχει παρουσιάσει κάποιο ενθαρρυντικό σημάδι.

Η 67χρονη εφοριακός, μετά τις επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στο πρόσωπο, παρουσιάζει καλύτερη εικόνα και παραμένει υπό συνεχή ιατρική παρακολούθηση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...