255
Μέλος του υπηρετικού προσωπικού στο παλάτι του Μπάκιγχαμ φροντίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες στο επίσημο τραπέζι | Royal UK

Μπάτλερ με μισθό 22.800 ευρώ τον χρόνο ψάχνει το παλάτι του Μπάκιγχαμ

Protagon Team Protagon Team 5 Φεβρουαρίου 2019, 10:26
Μέλος του υπηρετικού προσωπικού στο παλάτι του Μπάκιγχαμ φροντίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες στο επίσημο τραπέζι
|Royal UK

Μπάτλερ με μισθό 22.800 ευρώ τον χρόνο ψάχνει το παλάτι του Μπάκιγχαμ

Protagon Team Protagon Team 5 Φεβρουαρίου 2019, 10:26

Μπάτλερ για το παλάτι του Μπάκιγχαμ αναζητεί η βρετανική βασιλική οικογένεια, με αγγελία που ανήρτησε στο Ιντερνετ.

Ο υποψήφιος, που θα επιλεγεί, θα χρειαστεί να δώσει εξετάσεις και να περάσει από εκπαίδευση για μπάτλερ και να είναι σε θέση «να προσφέρει υπηρεσίες σταθερά υψηλού επιπέδου».

Η αγγελία δηλώνει ότι ο εργαζόμενος θα ενταχθεί στην ομάδα των μπάτλερ που ήδη υπάρχουν στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, θα έχει έδρα το Μπάκιγχαμ και θα ταξιδεύει και στη βασιλική κατοικία στο Μπαλμόραλ της Σκωτίας.

Η αγγελία στην ιστοσελίδα του Royal Household αναφέρει: «Θα είναι υπεύθυνος για τα επίσημα γεύματα και τις δεξιώσεις, τις εκδηλώσεις, παρέχοντας μια εξαιρετική εμπειρία σε όλους».

Ο ρόλος αυτός περιγράφεται επίσης ως ευκαιρία για να αποκτήσει κάποιος νέες δεξιότητες και να ξεκινήσει μια καριέρα στον τομέα της φιλοξενίας.

«Θα είμαστε μαζί σας σε κάθε βήμα, και μετά την αρχική εκπαίδευση, θα υποστηριχτείτε για να αποκτήσετε επίσης ένα διαπιστευμένο πιστοποιητικό στο Butlering».

Στην αγγελία επίσης, αναφέρεται ότι ζητείται «εξαιρετικός ομαδικός παίκτης με εξυπηρετική και υποστηρικτική συμπεριφορά».

Η αμοιβή για την εργασία είναι 19.935,80 αγγλικές λίρες (περίπου 22.760 ευρώ) ετησίως και περιλαμβάνει 15% εισφορές εργοδότη για συνταξιοδότηση, συν προνόμια και γεύματα.

Οι πιθανοί υποψήφιοι πρέπει να είναι «ευγενικοί, φιλικοί» και να έχουν «προσήλωση στην ακρίβεια και τη λεπτομέρεια».

«Μας ενδιαφέρει περισσότερο η δυναμική προσέγγιση και η ικανότητά σας να αντιμετωπίζετε νέες προκλήσεις» αναφέρει η αγγελία, στην οποία διευκρινίζεται ότι η προηγούμενη εμπειρία φιλοξενίας θα ήταν ένα πλεονέκτημα, αλλά δεν είναι απαραίτητη.

Οι μπάτλερ που έχουν περάσει από την υπηρεσία της βασίλισσας, είναι περιζήτητοι στον ιδιωτικό τομέα και φθάνουν να κερδίζουν 115.000 ευρώ τον χρόνο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...