155
|

Απερρίφθη η αίτηση αποφυλάκισης του Πέτρου Φιλιππίδη

Protagon Team Protagon Team 9 Σεπτεμβρίου 2021, 16:33

Απερρίφθη η αίτηση αποφυλάκισης του Πέτρου Φιλιππίδη

Protagon Team Protagon Team 9 Σεπτεμβρίου 2021, 16:33

Στις φυλακές Τριπόλεως θα παραμείνει ο Πέτρος Φιλιππίδης, καθώς, όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Πέμπτης, η αίτηση που είχε καταθέσει, για αποφυλάκιση και αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης με περιοριστικούς όρους, απερρίφθη από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας.

Υιοθετώντας τη σχετική εισαγγελική πρόταση, το Συμβούλιο κατέληξε ότι ο κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού θα πρέπει να παραμείνει στις φυλακές, με το σκεπτικό ότι οι καταγγελίες εις βάρος του αναφέρονται σε περιστατικά που τελέστηκαν στο σπίτι του και κατ’ επέκταση κρίθηκε ότι μπορεί να διαπράξει αντίστοιχα αδικήματα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο έκρινε πως υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις ενοχής του ηθοποιού, παραμένοντας ύποπτος τέλεσης αξιόποινων πράξεων, όπως άλλωστε είχαν κρίνει εισαγγελέας και ανακρίτρια.

Επιπλέον, οι δικαστές δεν δέχθηκαν ότι συντρέχουν λόγοι υγείας για την αποφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη, ενώ φέρεται να απέρριψαν και τον ισχυρισμό του ότι οι καταγγέλλουσες επιδιώκουν δημοσιότητα, δεδομένου ότι δεν έχει γίνει γνωστό κανένα από τα ονόματά τους.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...