180
Το σπίτι όπου έγινε το άγριο έγκλημα με δράστη τον 35χρονο | agriniopress

Αγριο έγκλημα στο Αγρίνιο: Σεσημασμένος ο 35χρονος μητροκτόνος

Protagon Team Protagon Team 30 Νοεμβρίου 2021, 13:01
Το σπίτι όπου έγινε το άγριο έγκλημα με δράστη τον 35χρονο
|agriniopress

Αγριο έγκλημα στο Αγρίνιο: Σεσημασμένος ο 35χρονος μητροκτόνος

Protagon Team Protagon Team 30 Νοεμβρίου 2021, 13:01

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία του Αγρινίου από την άγρια δολοφονία μιας 54χρονης από τον ίδιο της τον γιο, που τραυμάτισε και τη γιαγιά του μέσα στο σπίτι τους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 35χρονος φέρεται να επιτέθηκε, με άγνωστο ακόμα αντικείμενο, στη μητέρα του και να την τραυμάτισε θανάσιμα.

Στην συνέχεια, χτύπησε και την ηλικιωμένη γιαγιά του, η οποία, παρά τα τραύματά της, κατάφερε και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Οταν οι αστυνομικοί έφθασαν στο σπίτι, βρήκαν νεκρή την 54χρονη.

Λίγο αργότερα, συνέλαβαν τον 35χρονο, ο οποίος φέρεται να είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για διάφορα αδικήματα.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μέσων, ο μητροκτόνος είχε εμπλακεί σε υπόθεση ληστείας το 2013, σε υπόθεση βιασμού στα Γιάννενα, κρατώντας για τρεις ημέρες μία νεαρή χωρίς τη θέληση της, και δύο φορές, το 2015 και το 2017, σε επεισόδια ενδοοικογενειακής βίας.

Ο 35χρονος είχα κάνει φυλακή στο σωφρονιστικό κατάστημα Κορυδαλλού και είχε νοσηλευτεί στην ψυχιατρική κλινική της φυλακής από όπου έλαβε εξιτήριο στις 22 Νοεμβρίου.

Στο τόπο του εγκλήματος μετέβη  ιατροδικαστής, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας, για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το έγκλημα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...