438
Το ζεύγος Μπέζος-Σάντσεζ και το ομοίωμα εκείνης στην πρύμνη του σούπερ–γιοτ «Κόρου» | CreativeProtagon

Τζεφ Μπέζος: Mε το ξύλινο ομοίωμα της συντρόφου του στην πρύμνη του σούπερ–γιοτ του

Protagon Team Protagon Team 23 Μαΐου 2023, 14:13
Το ζεύγος Μπέζος-Σάντσεζ και το ομοίωμα εκείνης στην πρύμνη του σούπερ–γιοτ «Κόρου»
|CreativeProtagon

Τζεφ Μπέζος: Mε το ξύλινο ομοίωμα της συντρόφου του στην πρύμνη του σούπερ–γιοτ του

Protagon Team Protagon Team 23 Μαΐου 2023, 14:13

Πάμπλουτος, εκκεντρικός και ερωτευμένος, ο Τζεφ Μπέζος αποφάσισε να κάνει ένα μαξιμαλιστικών διαστάσεων και άκρως κολακευτικό δώρο στην σύντροφό του. Ζήτησε να του στήσουν ένα ξύλινο γλυπτό με τα χαρακτηριστικά της Λόρεν Σάντσεζ στην πλώρη του, αξίας 500 εκατομμυρίων δολαρίων, σούπερ–γιοτ του, σύμφωνα με την Telegraph.

Το ζευγάρι εθεάθη να πλέει με το γιοτ, που φέρει το όνομα «Κόρου», γύρω από το ισπανικό νησί της Μαγιόρκα την περασμένη Δευτέρα. Το γλυπτό φοράει ένα περιδέραιο με το σύμβολο του Κόρου, το οποίο στη γλώσσα των Μαορί σημαίνει βρόχος ή πηνίο, και βασίζεται στο σπειροειδές σχήμα ενός ξεδιπλωμένου, ασημένιου φύλλου φτέρης.

Ο Μπέζος, ο οποίος σύμφωνα με το Forbes κατατάσσεται ως ο τρίτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, με περιουσία 141 δισεκατομμυρίων δολαρίων, δημοσίευσε μια φωτογραφία του Κόρου στο Instagram την Πρωτοχρονιά, σε μια σειρά  εικόνων από το ντίσκο πάρτι που διοργάνωσε.

Το σούπερ–γιοτ «Κόρου» του Τζεφ Μπέζος είναι το πιο ακριβό και πολυτελές προσωπικό γιοτ στον κόσμο

«Η νέα χρονιά είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε απολογισμό και να εστιάσετε στην προσωπική σας ανάπτυξη, την ανανέωση, την αναγέννηση και να εξετάσετε προσεκτικά κάθε στιγμή της ζωής σας», έγραψε. «Τα καλά και το άσχημα. Ολα αυτά. Γιορτάστε και αναπτυχθείτε».

Το γιοτ, που πιστεύεται ότι είναι το μεγαλύτερο ιστιοπλοϊκό στον κόσμο, διαθέτει τρεις τεράστιους ιστούς και πολλά καταστρώματα, συμπεριλαμβανομένου ενός με πισίνα, σύμφωνα με το περιοδικό Boat International.

Η ομοιότητα του ξύλινου γλυπτού με την σύντροφο του Μπέζος, Λόρεν Σάντσεζ, είναι αδιαμφισβήτητη (Backgrid)

Ο Μπέζος και η 53χρονη Σάντσεζ, δημοσιοποίησαν τη σχέση τους το 2019, μόλις ο δισεκατομμυριούχος ανακοίνωσε το διαζύγιό του από την Μακένζι Μπέζος, την επί 25 χρόνια σύζυγό του. Τον Ιανουάριο, η πρώην τηλεοπτική συμπαρουσιάστρια του «Good Day LA» ευχήθηκε στον δισεκατομμυριούχο φίλο της για τα 59α γενέθλιά του, με ένα αφιέρωμα στο Instagram.

«Χρόνια πολλά στον άντρα των ονείρων μου, που φωτίζει τον κόσμο μου με το γέλιο και την ευγενική του καρδιά. Μου έδειξες ότι καμία μεγάλη αγάπη δεν κερδίζεται χωρίς γενναίο αγώνα», έγραψε. «Είμαι τόσο ευγνώμων για τις αναμνήσεις που έχουμε δημιουργήσει, και για τις περιπέτειες που έρχονται».

Νωρίτερα μέσα στο μήνα, το ζευγάρι εθεάθη μαζί στο Γκραν Πρι της Formula 1 του Μαϊάμι. Την περασμένη Παρασκευή, η NASA ανακοίνωσε ότι επέλεξε την Blue Origin, μια διαστημική εταιρεία που ιδρύθηκε από τον Μπέζος, για να κατασκευάσει ένα δεύτερο σεληνιακό σκάφος για προσσελήνωση.

Το σκάφος της Blue Origin επιλέχθηκε για την αποστολή Artemis 5, η οποία επί του παρόντος προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί το 2029. Η εταιρεία θα πρέπει πρώτα να αποδείξει ότι μπορεί να προσεδαφιστεί με ασφάλεια στη Σελήνη, χωρίς πλήρωμα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...