187
Ο,τι απέμεινε από το φορτηγάκι μετά τη σύγκρουση | Facebook

Νέο τροχαίο δυστύχημα στον ΒΟΑΚ – άμορφη μάζα σιδερικών το ΙΧ

Protagon Team Protagon Team 19 Ιουλίου 2022, 08:43
Ο,τι απέμεινε από το φορτηγάκι μετά τη σύγκρουση
|Facebook

Νέο τροχαίο δυστύχημα στον ΒΟΑΚ – άμορφη μάζα σιδερικών το ΙΧ

Protagon Team Protagon Team 19 Ιουλίου 2022, 08:43

Ενας νεκρός και δυο σοβαρά τραυματίες είναι ο απολογισμός νέου τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε τη Δευτέρα στην Εθνική οδό Ηρακλείου -Αγίου Νικολάου στο ύψος του κόμβου της Νέας Αλικαρνασσού.

ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε στα κιγκλιδώματα με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν  στα συντρίμμια του αυτοκινήτου και οι τρεις επιβαίνοντες.

troxaio_2_2

troxaio_1_3
Το κοντέρ του ΙΧ κολημμένο στα 150χλμ από τη στιγμή που έπεσε στις προστατευτικές μπάρες

Επιτόπου έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, άνδρες της Τροχαίας ΒΟΑΚ, καθώς και άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκειμένου να απεγκλωβίσουν τους επιβαίνοντες.

Τροχαιο_Ηρακλειο_9

Νεκρός ανασύρθηκε ένας από τους επιβαίνοντες, παλαιστινιακής καταγωγής σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μέσων, ενώ οι δύο άλλοι -ανάμεσά τους και ο οδηγός-  μεταφέρθηκαν σοβαρά τραυματισμένοι στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Όπως ενημέρωσε σε δηλώσεις του στο Cretalive o διοικητής του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Κώστας Τερζάκης, ο 33χρονος που οδηγούσε το αγροτικό, νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική  και φέρει πολλαπλά κατάγματα και θλάση στον πνεύμονα. Ο 26χρονος συνεπιβάτης χειρουργήθηκε και φέρει πολλά κατάγματα, ιγμορείων, ρινών και πλευρών αλλά και ρήξη σπλήνας. Ο διοικητής του νοσοκομείου χαρακτηρίζει σοβαρή την κατάστασή του.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...