326
Το μωρό ήρθε στον κόσμο με τη βοήθεια του πληρώματος και ενός γυναικολόγου που έτυχε να είναι στην πτήση | GP Capt Christopher Twitter

Ινδία: Γυναίκα μπήκε σε πρόωρο τοκετό και γέννησε στον αέρα!

Protagon Team Protagon Team 9 Οκτωβρίου 2020, 17:10
Το μωρό ήρθε στον κόσμο με τη βοήθεια του πληρώματος και ενός γυναικολόγου που έτυχε να είναι στην πτήση
|GP Capt Christopher Twitter

Ινδία: Γυναίκα μπήκε σε πρόωρο τοκετό και γέννησε στον αέρα!

Protagon Team Protagon Team 9 Οκτωβρίου 2020, 17:10

Με έναν παραπάνω επιβάτη προσγειώθηκε μια πτήση από το Δελχί στην πόλη Μπανγκαλόρ, στην Ινδία, καθώς μία γυναίκα από τους επιβαίνοντες μπήκε σε φάση τοκετού νωρίτερα και γέννησε όσο το αεροπλάνο βρισκόταν στους αιθέρες.

Το πλήρωμα της πτήσης, μαζί με τη βοήθεια ενός γυναικολόγου που έτυχε να βρίσκεται στο αεροσκάφος, βοήθησε τη γυναίκα να φέρει στον κόσμο ένα μικροσκοπικό βρέφος, που υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να γεννηθεί αργότερα.

Η αεροπορική εταιρεία IndiGo επιβεβαίωσε ότι ένα παιδί γεννήθηκε πρόωρα σε μία από τις πτήσεις της, το βράδυ της Τετάρτης (7/10), επαινώντας τις αεροσυνοδούς για τη συνεργασία και τα γρήγορα αντανακλαστικά τους.

Οι υπόλοιποι επιβάτες έσπευσαν να εκφράσουν τον ενθουσιασμό τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το μοναδικό φαινόμενο που αντίκρισαν.

«Εστησαν ένα νοσοκομείο μέσα σε λίγα λεπτά και το νεογέννητο άρχισε να κλαίει όσο βρισκόμασταν στον αέρα. Ευτυχώς που ο δρ Σαϊλάγια Βαλαμπάνι ήταν σε αυτήν την πτήση» έγραψε ένας από τους επιβαίνοντες.

Σύμφωνα με τη βρετανική Sun, η νέα μητέρα μπόρεσε να πετάξει γιατί η εγκυμοσύνη της είχε διαρκέσει λιγότερο από 32 εβδομάδες και έτσι φαινομενικά δεν βρισκόταν στο τελικό της στάδιο.

Οπως γίνεται προφανές από τις φωτογραφίες από το συμβάν, η ατμόσφαιρα στο αεροσκάφος μετά την εναέρια γέννα ήταν γιορτινή, με το προσωπικό να ποζάρει με το βρέφος και τους υπόλοιπους επιβάτες να χειροκροτούν πανηγυρικά.

Οταν η πτήση 6E 122 έφτασε στον προορισμό της, εκπρόσωποι της IndiGo καλωσόρισαν τη νέα μητέρα και το παιδί της στο διάδρομο του αεροδρομίου.

Ενα παρόμοιο συμβάν έλαβε χώρα τον προηγούμενο μήνα, όταν κατά τη διάρκεια μιας πτήσης της EgyptAir, από το Κάιρο με προορισμό τον Λονδίνο, μια γυναίκα συνειδητοποίησε ότι είχε αρχίσει ο τοκετός της.

Παρότι ο πιλότος προσπάθησε να κάνει αναγκαστική προσγείωση στη Γερμανία, ώστε η γυναίκα να φτάσει σε ένα νοσοκομείο εγκαίρως, ένα νεογέννητο κοριτσάκι ήρθε στον κόσμο όσο το αεροσκάφος ήταν ακόμη στον αέρα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...