170
Μόνο μία τηλεοπτική αναμέτρηση προγραμματίζεται μεταξύ του Μάικ Πενς και της Κάμαλα Χάρις | Reuters

Πλεξιγκλάς και αποστάσεις ασφαλείας στο debate του Μάικ Πενς και της Κάμαλα Χάρις

Protagon Team Protagon Team 6 Οκτωβρίου 2020, 09:46
Μόνο μία τηλεοπτική αναμέτρηση προγραμματίζεται μεταξύ του Μάικ Πενς και της Κάμαλα Χάρις
|Reuters

Πλεξιγκλάς και αποστάσεις ασφαλείας στο debate του Μάικ Πενς και της Κάμαλα Χάρις

Protagon Team Protagon Team 6 Οκτωβρίου 2020, 09:46

Τη στιγμή που το δεύτερο debate ανάμεσα στον Ντόναλντ Τραμπ και τον Τζο Μπάιντεν στις 15 Οκτωβρίου είναι στον αέρα σε ό,τι αφορά τη διεξαγωγή του, λόγω της υποχρεωτικής καραντίνας του προεδρου, προχωρούν οι ετοιμασίες για την αναμέτρηση των αντιπροέδρων.

Ο Μάικ Πενς και η υποψήφια για την αντιπροεδρία από τους Δημοκρατικούς Κάμαλα Χάρις θα λάβουν μέρος στη μεταξύ τους τηλεοπτική αναμέτρηση την Τετάρτη, στο Σολτ Λέικ Σίτι της Γιούτα.

Και οι δύο έχουν δηλώσει ότι είναι αρνητικοί στον κορονοϊό, θα ληφθούν όμως μέτρα υγειονομικής προστασίας. Ενα διαχωριστικό από πλεξιγκλάς θα χωρίζει τον Πενς και την υποψήφια των Δημοκρατικών, ενώ οι δυο τους θα είναι σε απόσταση τεσσάρων μέτρων, αντί για δύο, όπως είχε σχεδιαστεί αρχικά.

Η μοναδική τηλεμαχία μεταξύ του Πενς και της Χάρις θα πραγματοποιηθεί έξι ημέρες μετά την ανακοίνωση του προέδρου Τραμπ ότι προσβλήθηκε από Covid-19.

Ο αντιπρόεδρος εργάστηκε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου από το σπίτι του και όχι από τον Λευκό Οίκο, όπου αρκετοί εργαζόμενοι έχουν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό, και ενώ ο πρόεδρος Τραμπ νοσηλευόταν στο στρατιωτικό νοσοκομείo.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...