152
Ο Νίκος Χαρδαλιάς προσερχόμενος σε μια από τις καθιερωμένες συνεντεύξεις Τύπου | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο Χαρδαλιάς παρουσίασε το… σχέδιο ΧΑΜ που θα ισχύει από 4 Μαΐου

Protagon Team Protagon Team 30 Απριλίου 2020, 15:41
Ο Νίκος Χαρδαλιάς προσερχόμενος σε μια από τις καθιερωμένες συνεντεύξεις Τύπου
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο Χαρδαλιάς παρουσίασε το… σχέδιο ΧΑΜ που θα ισχύει από 4 Μαΐου

Protagon Team Protagon Team 30 Απριλίου 2020, 15:41

Ενα ευφυολόγημα επιστράτευσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς για να περιγράψει τη μετάβαση από την κατάσταση απαγόρευσης των άσκοπων μετακινήσεων στην οποία τυπικά βρισκόμαστε ως την Κυριακή –τυπικά διότι και την Πέμπτη είχε πορείες διαμαρτυρίας στη Βουλή, άγνωστο με ποιον κωδικό SMS στο 13033– στη νέα κατάσταση στην οποία θα βρισκόμαστε από τις 4 Μαΐου.

Ο κ. Χαρδαλιάς, ο «σκληρός» των συνεντεύξεων των 6 μ.μ., εισήγαγε μέσω των social media έναν νέο όρο που ίσως να μας ακολουθήσει την επόμενη περίοδο. Είναι το Σχέδιο ΧΑΜ. Που αποτελεί κάτι σαν αρκτικόλεξο του τι πρέπει να κάνουμε στις μετακινήσεις μας από την προσεχή Δευτέρα.

Οπως έγραψε ο υφυπουργός χαρακτηριστικά : «Μέχρι την Κυριακή 3/5 τα μεσάνυχτα, μένουμε σπίτι! Από Δευτέρα 4/5, βγαίνουμε από το σπίτι και ενεργοποιούμε το Σχέδιο ΧΑΜ».

Ποιο είναι αυτό; Σύμφωνα με τον κ. Χαρδαλιά είναι: «Χέρια (πλένουμε), Αποστάσεις (κρατάμε), Μάσκες (φοράμε)! Τηρούμε τα μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας, μένουμε υπεύθυνοι, μένουμε ασφαλείς!»

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...