197
Μπροστά στα υπονοούμενα του κ. Γιαννούλη, η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη ένιωσε ότι πρέπει να απαντήσει και η απάντηση ήρθε μέσω Τwitter | CreativeProtagon/SOOC

Η Μαρέβα Mητσοτάκη απαντά στον Γιαννούλη του ΣΥΡΙΖΑ για τις μάσκες Zeus & Dione

Protagon Team Protagon Team 30 Απριλίου 2020, 14:36
Μπροστά στα υπονοούμενα του κ. Γιαννούλη, η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη ένιωσε ότι πρέπει να απαντήσει και η απάντηση ήρθε μέσω Τwitter
|CreativeProtagon/SOOC

Η Μαρέβα Mητσοτάκη απαντά στον Γιαννούλη του ΣΥΡΙΖΑ για τις μάσκες Zeus & Dione

Protagon Team Protagon Team 30 Απριλίου 2020, 14:36

Ως γνωστόν στον ΣΥΡΙΖΑ αρέσκονται εσχάτως να βλέπουν παντού «σχέδια εξυπηρέτησης “ημετέρων”» πίσω από κάθε απόφαση της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του κορονοϊού και ειδικά για τη μετάβαση στη νέα –μετά lockdown– καθημερινότητα. Το είπε άλλωστε και ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στη Βουλή.

Ετσι, από το βράδυ της Τετάρτης διακινείται στους κύκλους των φίλα προσκείμενων στον ΣΥΡΙΖΑ ΜΜΕ και στα ακόλουθα social media μια θεωρία συνωμοσίας ότι η υποχρεωτική χρήση της προστατευτικής μάσκας, την οποία ανακοίνωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας, εξυπηρετεί και αυτή συγκεκριμένα συμφέροντα.

Το ξεχωριστό, όμως, σε αυτήν την περίπτωση είναι ότι στις θεωρίες και τους υπαινιγμούς των διάφορων ατάκτων του Διαδικτύου ήρθε να προστεθεί και η δημόσια ανάρτηση του βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Γιαννούλη, με την οποία άφησε υπονοούμενα ότι πίσω από τις τελευταίες συστάσεις για τις μάσκες βρίσκεται ο οίκος μόδας της συζύγου του Πρωθυπουργού, Μαρέβας Μητσοτάκη.

Η απάντηση ήρθε από την ίδια τη Μαρέβα Μητσοτάκη, που ενημέρωσε τον κ. Γιαννούλη ότι η Zeus & Dione ράβει όντως μάσκες, τις οποίες όμως –προς απογοήτευση του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης– διανέμει δωρεάν!

Επίσης τον ενημέρωσε και για τη σωστή ταυτότητα της Zeus & Dione στο Twitter, την οποία είχε γράψει και αυτή λάθος ο βουλευτής.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...