182
Σταύρος Θεοδωράκης και Γρηγόρης Ψαριανός πριν ο δεύτερος αποχωρήσει από το Ποτάμι | IntimeNews

Επεισόδιο με σπρωξιές και ύβρεις μεταξύ Ψαριανού και Θεοδωράκη στη Βουλή

Protagon Team Protagon Team 24 Ιανουαρίου 2019, 19:04
Σταύρος Θεοδωράκης και Γρηγόρης Ψαριανός πριν ο δεύτερος αποχωρήσει από το Ποτάμι
|IntimeNews

Επεισόδιο με σπρωξιές και ύβρεις μεταξύ Ψαριανού και Θεοδωράκη στη Βουλή

Protagon Team Protagon Team 24 Ιανουαρίου 2019, 19:04

Εντονο λεκτικό επεισόδιο που, σύμφωνα με πληροφορίες, εξελίχθηκε και σε σωματική επαφή, είχαν ο Σταύρος Θεοδωράκης και ο Γρηγόρης Ψαριανός, μέχρι πρότινος κομματικοί σύντροφοι στο Ποτάμι.

Ολα φαίνεται να ξεκίνησαν αμέσως μετά την αποχώρηση του κ. Θεοδωράκη από το βήμα της Βουλής, όπου κατά την ομιλία του στο πλαίσιο της συζήτησης για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών προειδοποίησε συναδέλφους και μη ότι θα αποκαλύψει με στοιχεία την ερχόμενη εβδομάδα «ποιος σκότωσε την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποταμιού».

Ο κ. Ψαριανός, ο οποίος εξελέγη το 2015 βουλευτής Β’ Αθηνών με το Ποτάμι και τώρα είναι ανεξάρτητος, κινήθηκε προς τον κ. Θεοδωράκη και σχολίασε με το γνωστό του ύφος την ομιλία του προέδρου του κόμματος απαιτώντας να μιλήσουν. Μάλιστα ο κ. Ψαριανός φαίνεται να επιτέθηκε λεκτικά στον κ. Θεοδωράκη λέγοντάς του «ντροπή σου».

«Τον δρόμο σου εσύ, τον δρόμο μου εγώ» του απάντησε ο κ. Θεοδωράκης, με τον κ. Ψαριανό να αποκρίνεται «μην συνεχίζεις, ξεφτιλίζεσαι».

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο κ. Ψαριανός έσπρωξε τον Σταύρο Θεοδωράκη πριν οι δυο τους χωριστούν.

Σημειώνεται ότι οι δύο πρωταγωνιστές δεν παραδέχθηκαν ότι υπήρξε σπρώξιμο, όπως αναφέρουν οι μάρτυρες του έντονου επεισοδίου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...