334
Ο Μάρλον Μπράντο στην ταινία «Λεωφορείο ο Πόθος» και ο Μπίλι Ζέιν στον «Τιτανικό» | Warner Bros / Paramount Pictures

Ο Ελληνοαμερικανός Μπίλι Ζέιν θα υποδυθεί τον Μπράντο

Protagon Team Protagon Team 16 Ιανουαρίου 2019, 13:31
Ο Μάρλον Μπράντο στην ταινία «Λεωφορείο ο Πόθος» και ο Μπίλι Ζέιν στον «Τιτανικό»
|Warner Bros / Paramount Pictures

Ο Ελληνοαμερικανός Μπίλι Ζέιν θα υποδυθεί τον Μπράντο

Protagon Team Protagon Team 16 Ιανουαρίου 2019, 13:31

Το να υποδυθείς έναν μύθο του Χόλιγουντ σε μία ταινία που στοχεύει να ρίξει φως σε άγνωστες πτυχές της ζωής και του χαρακτήρα του, είναι δίκοπο μαχαίρι. Αν είσαι πολύ καλός, θα δοξαστείς. Αν όμως σε κυριεύσει το άγχος ή ακόμη και το… φάντασμα του ανθρώπου που υποδύεσαι, μπορεί και να καταποντιστείς.

Σε μία τέτοια περιπέτεια μπαίνει ο ελληνοαμερικανός ηθοποιός Μπίλι Ζέιν, ο οποίος ανέλαβε να υποδυθεί τον σπουδαίο Μάρλον Μπράντο στην ταινία «Waltzing With Brando» («Βαλς με τον Μπράντο» ή «Χορεύοντας με τον Μπράντο»).

Ο 52χρονος ηθοποιός θα είναι επίσης παραγωγός της ταινίας, που θα γυριστεί σε σενάριο και σκηνοθεσία του Μπιλ Φίσμαν, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Vulture. 

Η ταινία βασίζεται στα απομνημονεύματα του αρχιτέκτονα με έδρα το Λος Aντζελες, Μπέρναρντ Τζατζ, με τίτλο «Waltzing With Brando: Planning a Paradise in Tahiti» (Βαλς με τον Μπράντο: Σχεδιάζοντας έναν Παράδεισο στην Ταϊτή).

Στις αρχές της δεκαετίας του ’70, εποχή που συνέπεσε με τα γυρίσματα του θρυλικού «Νονού» του Φράνσις Φορντ Κόπολα στην οποία ο Μπράντο πρωταγωνιστούσε, ο Τζατζ βρέθηκε σε ένα ακατοίκητο νησί στον Νότιο Ειρηνικό με τον πελάτη του, τον διάσημο Μπράντο, με στόχο να δημιουργήσουν ένα περιβαλλοντικά βιώσιμο ιδιωτικό καταφύγιο.

Την εποχή που ο Μπράντο πρωταγωνιστούσε ως «Νονός», είχε παράλληλα οικολογικές ανησυχίες και αναζητούσε έναν επίγειο παράδεισο στην Ταϊτή (Paramount Pictures)

Ο Μπέρναρντ Τζατζ έγραψε για την εμπειρία που του άλλαξε τη ζωή, την ανακάλυψη της κουλτούρας της Ταϊτής στις αρχές της δεκαετίας του ’70, προτού ο μαζικός τουρισμός, ο ηλεκτρισμός και τα αυτοκίνητα αλλάξουν τα πάντα. Στο βιβλίο παρουσιάζεται ο άνθρωπος Μάρλον Μπράντο, όχι ο ηθοποιός, με τα ελαττώματα, τους δαίμονες και τις εκκεντρικότητές του.

Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί ποιος θα υποδυθεί τον Τζατζ.

Ο Μπίλι Ζέιν, γνωστότερος στο ελληνικό κοινό από τον ρόλο του αντίζηλου του Λεονάρντο ντι Κάπριο στον «Τιτανικό», έχει επίσης παίξει σε ταινίες όπως «Adventure Club» και «Sniper: Ultimate Kill», ενώ θα εμφανιστεί στο «Ghosts of War», στο οποίο θα είναι επίσης υπεύθυνος παραγωγής και στο «Cliffs of Freedom».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...