318
Η Μέγκαν Μαρκλ (αριστερά) και η Κέιτ Μίντλετον από σελίδα του Facebook που αντιπαραθέτει τις στιλιστικές επιλογές τους | Facebook

Ρήξη… συνυφάδων; Πώς απαντά το Παλάτι στις φήμες για την κόντρα Μέγκαν-Κέιτ

Protagon Team Protagon Team 27 Νοεμβρίου 2018, 18:27
Η Μέγκαν Μαρκλ (αριστερά) και η Κέιτ Μίντλετον από σελίδα του Facebook που αντιπαραθέτει τις στιλιστικές επιλογές τους
|Facebook

Ρήξη… συνυφάδων; Πώς απαντά το Παλάτι στις φήμες για την κόντρα Μέγκαν-Κέιτ

Protagon Team Protagon Team 27 Νοεμβρίου 2018, 18:27

Οι φήμες για ρήξη των σχέσεων μεταξύ του δουκάτου του Σάσεξ και του δουκάτου του Κέιμπριτζ κυκλοφορούν εδώ και μήνες. Μάλιστα, δημοσιεύματα, που έκαναν τον γύρο των βρετανικών ΜΜΕ και όχι μόνο, ανέφεραν ότι η σχέση των δουκισσών Μέγκαν Μαρκλ και Κέιτ Μίντλετον είναι εξαιρετικά κακή, κάτι στο οποίο αποδόθηκε το γεγονός ότι ο Χάρι και η Μέγκαν μετακομίζουν από το παλάτι στο εξοχικό Φρόγκμoρ, έξω από το κτήμα του Ουίνδσορ.

Κοντινός φίλος του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ Γουίλιαμ και Κέιτ, υπαινίχθηκε ότι η αμήχανη και ψυχρή σχέση μεταξύ της Μίντλετον και της Μαρκλ είναι ο λόγος της μετακόμισης. «Η Κέιτ και η Μέγκαν είναι εκ διαμέτρου διαφορετικές προσωπικότητες», είπε η μη κατονομαζόμενη πηγή και πρόσθεσε πως, «δεν έχουν καλές σχέσεις. Δεν τα πάνε καλά. Υπάρχει ψυχρότητα».

Το Κένσιγκτον έχει αρνηθεί όλες αυτές τις ημέρες να κάνει το οποιοδήποτε σχόλιο, ωστόσο, έκανε μία διαρροή για να σώσει ό,τι μπορεί από την εικόνα των άλλοτε αγαπημένων… συνυφάδων.

Πηγές του παλατιού λοιπόν, στον απόηχο των όσων γράφτηκαν, αναφέρουν ότι η Κέιτ Μίντλετον δάκρυσε όταν είδε την πριγκίπισσα Σάρλοτ να δοκιμάζει το φόρεμα που θα φορούσε ως παρανυφάκι στον γάμο της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι.

Φυσικά, η συγκεκριμένη εικόνα δεν στάθηκε ικανή για να σβήσει όλη αυτή τη φημολογία. Οπως αναφέρουν άλλωστε τα βρετανικά δημοσιεύματα, οι εντελώς διαφορετικές κουλτούρες από τις οποίες οι δύο γυναίκες προέρχονται, θα μπορούσαν κάλλιστα να αποτελούν λόγο διενέξεων.

Από τη μία πλευρά, η Κέιτ που μετά από σχεδόν μία δεκαετία μύησης στο βασιλικό πρωτόκολλο, μοιάζει λες και έχει γεννηθεί στο Παλάτι. Κι από την άλλη, η Μέγκαν ως πιο ελεύθερο πνεύμα, η αμερικανίδα ηθοποιός, που έχει στο ενεργητικό της ήδη έναν άλλον γάμο και διαζύγιο, μοιάζει να σπάει ένα ένα τα δεσμά του καθωσπρεπισμού.

Ο χρόνος θα δείξει, αν ο ψυχρός πόλεμος ανάμεσα στις δύο γυναίκες όντως ισχύει, ή είναι ένα απλό κατασκεύασμα για να διχάζονται οι Βρετανοί. Λες και δεν είχαν αρκετά προβλήματα με το Brexit…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...