446
Ο Τζουντ Λο και ο Γούντι Αλεν στα γυρίσματα της ταινίας «A rainy day in New York», που δυστυχώς θα μείνει στο ράφι | Amazon Studios

Τζουντ Λο: «Πολύ κρίμα που έμεινε στο ράφι η νέα ταινία του Γούντι Αλεν»

Protagon Team Protagon Team 21 Νοεμβρίου 2018, 07:06
Ο Τζουντ Λο και ο Γούντι Αλεν στα γυρίσματα της ταινίας «A rainy day in New York», που δυστυχώς θα μείνει στο ράφι
|Amazon Studios

Τζουντ Λο: «Πολύ κρίμα που έμεινε στο ράφι η νέα ταινία του Γούντι Αλεν»

Protagon Team Protagon Team 21 Νοεμβρίου 2018, 07:06

Ο Τζουντ Λο είναι ο μοναδικός ηθοποιός από το πρωταγωνιστικό καστ της νέας ταινίας του Γούντι Αλεν «A rainy day in New York» που δεν έχει αποκηρύξει δημοσίως τον διάσημο σκηνοθέτη, επηρεασμένος από τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση που έχουν αμαυρώσει τη φήμη του 82χρονου αμερικανού, χωρίς όμως να έχουν εξακριβωθεί.

Η εταιρεία Amazon λοιπόν, αποφάσισε να αφήσει την ταινία να σκονίζεται στο ράφι και όχι να τη βγάλει στις αίθουσες, γεγονός που προκάλεσε τη βαθύτατη λύπη του Τζουντ Λο, όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Guardian. 

Οι κατηγορίες που έχει κάνει στο παρελθόν η Ντίλαν Φάροου εις βάρος του πατριού της, Αλεν, σε συνδυασμό με την κοινωνική κατακραυγή που προκάλεσε το ντόμινο αποκαλύψεων για τις αναρίθμητες σεξουαλικές επιθέσεις που είχε κάνει ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν σε γυναίκες του Χόλιγουντ, ενδυνάμωσαν το κίνημα #MeToo και μέσα στον όλο πανικό, σημασία δεν έχει πλέον ποια είναι η αλήθεια, αλλά ποια είναι η κατηγορία.

Η Σελένα Γκόμεζ αγκαλιάζει σφιχτά τον Γούντι Αλεν σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα της ταινίας «A rainy day in New York». Αργότερα, αποκήρυξε τον ίδιο και την ταινία του (Amazon Studios)

Και κάπως έτσι, οι υπόλοποι πρωταγωνιστές της ταινίας, Τιμοτέ Σαλαμέ, Σελένα Γκόμεζ και Ρεμπέκα Χολ, είχαν δηλώσει πως μετανιώνουν που συμμετείχαν σε ταινία του Αλεν, δωρίζοντας μάλιστα την αμοιβή που εισέπραξαν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, σε ένδειξη εξαγνισμού από τον «κακό Γούντι».

Ο μοναδικός λοιπόν που έχει αντίθετη άποψη, είναι ο Τζουντ Λο, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Είναι πολύ κρίμα που μία τέτοια ταινία μένει στο ράφι. Θα ήθελα πάρα πολύ να τη δω. Πολύς κόσμος δούλεψε πολύ σκληρά και έδωσε όλο του το είναι, προφανώς και ο ίδιος ο σκηνοθέτης».

Οσο για τα Amazon Studios, που είχαν υπογράψει το 2016 συμβόλαιο για τα γυρίσματα συνολικά πέντε ταινιών σε σκηνοθεσία Γούντι Αλεν, και υπολογίζεται ότι θα χάσουν περίπου 25 εκατομμύρια δολάρια εξαιτίας της απόφασής τους να μην βγει η συγκεκριμένη ταινία στις αίθουσες.

Οταν ο Λο ρωτήθηκε αν σκέφτηκε να επιτεθεί κι αυτός δημοσίως στον Αλεν όπως έκαναν η Χολ και ο Σαλαμέ, σχολίασε: «Για να είμαι απολύτως ειλικρινής, δεν ήθελα να ανακατευτώ. Θεώρησα ότι δεν είχα καμιά δουλειά να τοποθετηθώ σχετικά με ένα τόσο ευαίσθητο ζήτημα. Νιώθω ότι έχουν ήδη ειπωθεί αρκετά. Και πρόκειται για μία πολύ ιδιωτική υπόθεση».

Και τι θα έλεγε στο ενδεχόμενο μίας νέας συνεργασίας με τον Αλέν; «Δεν ξέρω. Θα έπρεπε να το σκεφτώ πολύ προσεκτικά» είναι η διπλωματική του απάντηση.

Μέχρι στιγμής λοιπόν, ο μοναδικός ηθοποιός που έχει ταχθεί χωρίς δεύτερη σκέψη στο πλευρό του Γούντι Αλεν, είναι ο Χαβιέ Μπαρδέμ. «Θα ξαναδούλευα και αύριο μαζί του αν μου το ζητούσε» είχε δηλώσει πριν από λίγο καιρό.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...