104
Χρώματα και αρώματα της άνοιξης | Κική Τριανταφύλλη

Πάβλοβα με φράουλες, για τη μεγάλη γιορτή της άνοιξης

Protagon Team Protagon Team 16 Απριλίου 2017, 08:19
Χρώματα και αρώματα της άνοιξης
|Κική Τριανταφύλλη

Πάβλοβα με φράουλες, για τη μεγάλη γιορτή της άνοιξης

Protagon Team Protagon Team 16 Απριλίου 2017, 08:19

Μην ξεχάσετε τις φράουλες! Αυτή είναι η εποχή τους, δίνουν χρώμα και γλύκα στο γιορτινό τραπέζι, ακόμη και σκέτες, πασπαλισμένες με ζάχαρη άχνη, πιπέρι και μερικές σταγόνες παλαιωμένο μπαλσάμικo. Παραξενευτήκατε; Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε.

Αλλιώς κάντε μια πάβλοβα, ένα γλυκό αιθέριο και φίνο, όπως η υπέροχη μπαλαρίνα που για χάρη της, για να την ευχαριστήσει, το εμπνεύστηκε ο αυστραλός ζαχαροπλάστης, μπορεί να ήταν και νεοζηλανδός αλλά εμείς δεν θα τα χαλάσουμε τώρα για την καταγωγή του.

Γλυκιά και κρεμώδης, τραγανή και μαστιχωτή, γεμάτη αρώματα της άνοιξης, η πάβλοβα είναι το ιδανικό γλυκό για να ολοκληρωθεί το πασχαλινό γεύμα.

Δείτε το πλήρες κείμενο εδώ.