372
O Χιου Γκραντ και η Αννα Έμπερσταϊν σε πρόσφατη δημόσια εμφάνισή τους στα BAFTA | EPA

O Χιου Γκραντ ενέδωσε και παντρεύτηκε στα 57 του [εικόνες]

Protagon Team Protagon Team 26 Μαΐου 2018, 20:57
O Χιου Γκραντ και η Αννα Έμπερσταϊν σε πρόσφατη δημόσια εμφάνισή τους στα BAFTA
|EPA

O Χιου Γκραντ ενέδωσε και παντρεύτηκε στα 57 του [εικόνες]

Protagon Team Protagon Team 26 Μαΐου 2018, 20:57

Ποτέ δεν είναι αργά. Ο βρετανός ηθοποιός Χιου Γκραντ, γνωστός για τους ρόλους του σε ρομαντικές κωμωδίες, όπως η ταινία «Μια βραδιά στο Νότινγκ Χιλ», παντρεύτηκε για πρώτη φορά στη ζωή του, σε ηλικία 57 ετών και αφού είχε ήδη αποκτήσει πέντε παιδιά. Νύφη η 39χρονη  σουηδέζα τηλεοπτική παραγωγός Αννα Εμπερσταϊν.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου σε μια σεμνή τελετή που έγινε την Πέμπτη στην περιοχή Τσέλσι του Λονδίνου, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που έβγαλε μετά τον πολιτικό του γάμο και οι οποίες δημοσιεύτηκαν στην ευρείας κυκλοφορίας εφημερίδα The Sun.

Σε αυτές φαίνονται ο Γκραντ και η σύζυγός του να ποζάρουν έξω από το ληξιαρχείο του Τσέλσι όπου βρέθηκαν μαζί με λίγα μέλη των οικογενειών τους.

Ο Γκραντ φοράει σκούρο μπλε κοστούμι και η Εμπερσταϊν γαλάζιο πουκάμισο και λευκή μίνι φούστα.

nintchdbpict000408851592

Ο υπεύθυνος για τις δημόσιες σχέσεις του γνωστού ηθοποιού δεν απάντησε στο αίτημα του Reuters να σχολιάσει σχετικά με τον γάμο.

Ο ηθοποιός, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός από την ταινία «Τέσσερις γάμοι και μια κηδεία», είναι τα τελευταία έξι χρόνια ζευγάρι με την Έμπερσταϊν, με την οποία έχει αποκτήσει τρία παιδιά. Εχει επίσης δύο παιδιά με την κινέζα ηθοποιό Τίνγκλαν Χονγκ.

nintchdbpict000408911639nintchdbpict000408911583

Ο «αιώνιος εργένης», όπως αποκαλείτο από τον βρετανικό Τύπο, είχε κατά το παρελθόν διάφορες σχέσεις τις οποίες παρακολουθούσαν στενά τα ταμπλόιντ, όπως με την βρετανίδα ηθοποιό και μοντέλο Λιζ Χάρλεϊ και την παραγωγό Τζεμίμα Γκόλντσμιθ.

Ο Γκραντ, ένας από τους πιο διάσημους ηθοποιούς της Βρετανίας, ήταν γνωστός για την απροθυμία του να παντρευτεί. Το 2000 είχε χωρίσει έπειτα από 13 χρόνια σχέσης με την Λιζ Χάρλεϊ.

«Δεν πιστεύω πραγματικά στον γάμο», δήλωνε στο περιοδικό People το 2015. «Έχω δει πολύ λίγα καλά παραδείγματα, ίσως πέντε, στην ζωή μου, αλλά πιστεύω ότι στην αντίθετη περίπτωση είναι μια συνταγή για αμοιβαία δυστυχία», πρόσθετε.

Ο ηθοποιός που έχει παίξει σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες τις δεκαετίες του 1990 και του 2000 και έχει βραβευτεί για τις ερμηνείες του στις ταινίες «Μια Βραδιά στο Νότινγκ Χιλ», «Το ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς» ή «Αγάπη είναι…», έλαβε και πρόσφατα τους επαίνους του βρετανικού Τύπου για την ερμηνεία στη μίνι τηλεοπτική σειρά του BBC «A Very English Scandal».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...