349
Οι δρόμοι της Νέας Υόρκης γέμισαν με χιουμοριστικές αφίσες που δηλώνουν τη μυστηριώδη εξαφάνιση της Μελάνια Τραμπ | Twitter/ East Village Patch

Τρολάροντας τη Μελάνια, το εθνικό σπορ των ΗΠΑ

Protagon Team Protagon Team 5 Ιουνίου 2018, 13:19
Οι δρόμοι της Νέας Υόρκης γέμισαν με χιουμοριστικές αφίσες που δηλώνουν τη μυστηριώδη εξαφάνιση της Μελάνια Τραμπ
|Twitter/ East Village Patch

Τρολάροντας τη Μελάνια, το εθνικό σπορ των ΗΠΑ

Protagon Team Protagon Team 5 Ιουνίου 2018, 13:19

Η στιγμή που οι ΗΠΑ περίμεναν με αγωνία προκειμένου να βάλουν τέλος στις θεωρίες συνωμοσίας τελικά έφθασε. Η Μελάνια Τραμπ έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της στο πλευρό του πλανητάρχη συζύγου της ύστερα από σχεδόν έναν μήνα απουσίας.

Το απόγευμα της Δευτέρας 4 Ιουνίου 2018 παρέστη στην εκδήλωση που έκανε ο Λευκός Οίκος προκειμένου να τιμήσει αμερικανούς πεσόντες (Gold Star families). Μπορεί η εκδήλωση να ήταν κλειστή για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, υπάρχει ωστόσο ένα θολό βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται η Μελάνια – η παρουσία της οποίας αργότερα επιβεβαιώθηκε και από το πρακτορείο Associated Press.

Το συγκεκριμένο βίντεο το ανέβασε στα σόσιαλ μίντια η Τζίνα Γκριν, δημοσιογράφος του Daily Caller. Ο πατέρας της σκοτώθηκε στη μάχη, στο Ιράκ το 2004. Ανήκει λοιπόν η ίδια σε Gold Star οικογένεια, και αυτός είναι και ο λόγος που ήταν καλεσμένη στην εκδήλωση.

Το CNN επιβεβαίωσε επίσης ότι η Μελάνια βρισκόταν στην αίθουσα και ότι ο Ντόναλντ Τραμπ σχολίασε αστειευόμενος την παρατεταμένη απουσία της συζύγου του, λέγοντας ότι τα μίντια είχαν υποθέσει ότι τον εγκατέλειψε. Στη συνέχεια την έδειξε να κάθεται στην πρώτη σειρά.

Οπως σχολιάζει ο Guardian, «ο Τραμπ έκανε άλλη μία γκάφα με αυτό το αστείο, αν σκεφτεί κανείς ότι σε αυτό το event βρίσκονταν οικογένειες που πενθούσαν για τα αγαπημένα τους πρόσωπα».

Η Μελάνια στη συνέχεια επισφράγισε την παρουσία της με ένα tweet: «Είναι μεγάλη μας τιμή να συμβάλλουμε στη μνήμη των πεσόντων ηρώων. Ευχαριστούμε τις Gold Star Families που ήρθαν κοντά μας σε μια μέρα μνήμης».

Και ενώ το να τρολάρεις τη Μελάνια Τραμπ έχει αναχθεί σε εθνικό σπορ των ΗΠΑ, ίσως η πιο επιτυχημένη έκφανσή του ήταν οι αφίσες με τη φωτογραφία της που κολλήθηκαν σε δρόμους της Νέας Υόρκης, δηλώνοντας την εξαφάνισή της.

Οι θεωρίες συνωμοσίας που ακούστηκαν αυτές τις μέρες έχουν πλούσια γκάμα: από το ότι η Πρώτη Κυρία έκανε κάποια πλαστική επέμβαση, μέχρι ότι βαρέθηκε να ακούει για τα σεξουαλικά σκάνδαλα με πρωταγωνιστή τον άνδρα της και αποφάσισε να τον εγκαταλείψει. Η καλπάζουσα φαντασία μερικών μάλιστα έφθασε στο σημείο να εικάσει ότι η Μελάνια ήταν νεκρή και ο Ντόναλντ έμπαινε στον λογαριασμό της στο Twitter και σχολίαζε στη θέση της.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...