393
Η Χριστίνα Πολίτη με τον Κώστα Σπυρόπουλο σε φωτογραφία τους την οποία είχε «ανεβάσει» στα social media η κοσμικογράφος | Instragram

Υβριστικά σχόλια στη νυν σύντροφο του Σπυρόπουλου – Το μήνυμα της Δήμητρας Λιάνη

Protagon Team Protagon Team 1 Φεβρουαρίου 2021, 17:13
Η Χριστίνα Πολίτη με τον Κώστα Σπυρόπουλο σε φωτογραφία τους την οποία είχε «ανεβάσει» στα social media η κοσμικογράφος
|Instragram

Υβριστικά σχόλια στη νυν σύντροφο του Σπυρόπουλου – Το μήνυμα της Δήμητρας Λιάνη

Protagon Team Protagon Team 1 Φεβρουαρίου 2021, 17:13

Οι διαστάσεις που πήρε το θέμα των καταγγελιών για τον Κώστα Σπυρόπουλο, περί σεξουαλικής παρενόχλησης συναδέλφων του, προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της συντρόφου του, Χριστίνας Πολίτη, η οποία σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Νίκο Αγαπηνό, έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες στόχος υβριστικών σχολίων –όπως και ο ανήλικος γιος της– από χρήστες στα social media.

Σε σχετική ανάρτηση από το δικηγορικό γραφείο του κ. Αγαπηνού, τονίζεται ότι τέτοιου είδους σχόλια κατά της κυρίας Πολίτη και του παιδιού της δεν θα γίνουν ανεκτά και σε περίπτωση που συνεχιστούν, θα υπάρξει άμεσα προσφυγή στα αστικά και ποινικά δικαστήρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η δικηγορική μας εταιρία έχει αναλάβει την εκπροσώπηση της κυρίας Χριστίνας Πολίτη, η οποία τον τελευταίο καιρό έχει γίνει αποδέκτης αρνητικών σχολίων που σχετίζονται με τις καταγγελίες σε βάρος του κυρίου Σπυρόπουλου που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Εφιστούμε την προσοχή για λογαριασμό της εντολέως μας ότι δεν πρόκειται να ανεχθούμε και απαγορεύουμε οιοδήποτε σχόλιο σε σχέση με τα ανωτέρω θέματα στο πρόσωπο της κ. Χριστίνας Πολίτη και ακόμα περισσότερο σε σχέση με το ανήλικο παιδί της.

Σας καθιστούμε σαφές σε περίπτωση επανάληψης οιουδήποτε σχολίου στο πρόσωπο της κ. Χριστίνας Πολίτη και του ανήλικου παιδιού της, ότι θα υπάρξει άμεσα προσφυγή στα αστικά και ποινικά Δικαστήρια».

Η σχέση του Κώστα Σπυρόπουλου με τη Χριστίνα Πολίτη άρχισε πριν από περίπου τρία χρόνια και η κοσμικογράφος δεν έχανε ευκαιρία να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον σύντροφό της.

«Ο Κώστας μου, ο πιο γλυκός σύντροφος, ο πιο υποστηρικτικός άνθρωπος, ο απόλυτος μπαμπάς της ευρύτερης οικογένειάς μας», είχε γράψει στον λογαριασμό της στο Facebook, ενώ σε άλλη ανάρτησή της στο Instagram αναφερόταν στη σταθερότητα που της προσφέρει.

Μία ακόμη γυναίκα με την οποία συνδέθηκε ο Κώστας Σπυρόπουλος αμέσως μετά τον θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη (μαζί στη φωτογραφία κάτω), η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, πήρε θέση για το μπαράζ καταγγελιών από ανθρώπους του θεάτρου και όχι μόνο.

«Ως γυναίκα θα ήθελα να παροτρύνω τις γυναίκες που τους συνέβη κάτι τέτοιο να ορθώσουν το ανάστημά τους και να καταγγείλουν τους θύτες τους. Τις νιώθω, τις κατανοώ και συμπαραστέκομαι. Όχι άλλη σιωπή», ήταν το μήνυμα της Δήμητρας Λιάνη, με την οποία ο Κώστας Σπυρόπουλος φέρεται να διατηρούσε σχέση επί διετία, με τους παπαράτσι να δίνουν «μάχη» τότε για μία αποκλειστική φωτογραφία του ζευγαριού.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...