260
|

Υπέκυψε στα τραύματά της η γυναίκα που δέχθηκε τους πυροβολισμούς στο ζαχαροπλαστείο

Protagon Team Protagon Team 13 Δεκεμβρίου 2021, 12:57

Υπέκυψε στα τραύματά της η γυναίκα που δέχθηκε τους πυροβολισμούς στο ζαχαροπλαστείο

Protagon Team Protagon Team 13 Δεκεμβρίου 2021, 12:57

Υπέκυψε στα τραύματά της η γυναίκα-θύμα της ένοπλης επίθεσης (εδώ) το πρωί της Δευτέρας σε ζαχαροπλαστείο στη Νέα Μάδυτο, στη Θεσσαλονίκη.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 11 το πρωί, όταν η δράστρια μπήκε στο ζαχαροπλαστείο και πυροβόλησε τουλάχιστον τρεις φορές το θύμα.

Βαριά τραυματισμένη, η γυναίκα που δέχθηκε τους πυροβολισμούς μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μαδύτου και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».

«Ακούσαμε τρεις πυροβολισμούς και αμέσως τρέξαμε να δούμε τι είχε συμβεί. Μάθαμε πως μια γυναίκα μπήκε μέσα στο ζαχαροπλαστείο, ενώ ελάχιστα λεπτά μετά την ακολούθησε μια άλλη, η οποία και την πυροβόλησε. Είναι Ρομά και οι δύο, ενώ καμία δεν εργάζεται στο ζαχαροπλαστείο. Η μία είναι σίγουρα εδώ της περιοχής, γιατί τη βλέπουμε, τη γνωρίζουμε, η άλλη, που είναι νεότερη σε ηλικία, δεν ξέρω από πού ήρθε, αλλά και τη σχέση της με την άλλη. Σίγουρα έχουν διαφορές, αλλά κανένας δεν ξέρει περισσότερα», δήλωσε στο protothema.gr κάτοικος της περιοχής.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, δράστρια της δολοφονίας είναι η πεθερά και το θύμα η νύφη, η οποία πρόσφατα φέρεται να είχε χωρισει από τον σύζυγό της.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία έχει αναλυτικά ως εξής:

Πρωινές ώρες σήμερα (13-12-2021), σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή της Νέας Μαδύτου, γυναίκα έβαλε με κυνηγετικό όπλο σε βάρος 55χρονης ημεδαπής, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της.

Η παθούσα μεταφέρθηκε αρχικά στο τοπικό Κέντρο Υγείας και ακολούθως σε νοσοκομείο της πόλης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την εξερεύνηση του χώρου.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...