179
Γιατροί και νοσηλευτές χειροκροτούν με την έξοδο του ασθενή | YouTube

Χειροκροτήματα για την έξοδο 82χρονου από τη ΜΕΘ στη Λάρισα [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 23 Απριλίου 2020, 17:16
Γιατροί και νοσηλευτές χειροκροτούν με την έξοδο του ασθενή
|YouTube

Χειροκροτήματα για την έξοδο 82χρονου από τη ΜΕΘ στη Λάρισα [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 23 Απριλίου 2020, 17:16

Χαρούμενοι είναι οι γιατροί και νοσηλευτές του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Λάρισας, καθώς την Πέμπτη αποσωληνώθηκαν οι τρεις από τους τέσσερις ασθενείς που νοσηλεύονταν σε ΜΕΘ με Covid-19. Μάλιστα, οι γιατροί ανέβασαν βίντεο με τους πανηγυρισμούς κατά την έξοδο του ασθενούς, το οποίο δημοσίευσε και ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Οπως σημείωσε σε δήλωσή του καθηγητής Εντατικής Θεραπείας και διευθυντής της ΜΕΘ Επαμεινώνδας Ζακυνθινός, πρόκειται για μια θετική εξέλιξη, καθώς δείχνει πώς οι ασθενείς είναι σε καλή κατάσταση. Αναφερόμενος στον 82χρονο άνδρα που βγήκε σήμερα από τη ΜΕΘ, είπε ότι νοσηλευόταν για τουλάχιστον 12 ημέρες, όμως η πορεία της υγείας του ήταν αρκετά καλή.

«Ο 82χρονος θα παραμείνει για ένα διάστημα σε θάλαμο αρνητικής πίεσης και όταν θα βελτιωθεί λίγο ακόμη η υγεία του θα μπορέσει να επιστρέψει στο σπίτι του», διευκρίνησε ο κ. Ζακυνθινός.

«Είναι μεγάλη χαρά για εμάς. Είναι μεγάλη χαρά για όλους τους γιατρούς. Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια στους γιατρούς που είναι μέσα στις ΜΕΘ, που είναι στην πρώτη γραμμή, γιατί όλοι δίνουν την ψυχή τους» είπε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...