153
Αριστερά, φαίνεται ο άνδρας που κινείται ύποπτα στο σημείο και, δεξιά, η φωτιά που ξέσπασε λίγα δευτερόλεπτα μετά | Alpha News

Βίντεο με ύποπτη απόπειρα εμπρησμού στην Παλλήνη

Protagon Team Protagon Team 21 Ιουλίου 2022, 20:40
Αριστερά, φαίνεται ο άνδρας που κινείται ύποπτα στο σημείο και, δεξιά, η φωτιά που ξέσπασε λίγα δευτερόλεπτα μετά
|Alpha News

Βίντεο με ύποπτη απόπειρα εμπρησμού στην Παλλήνη

Protagon Team Protagon Team 21 Ιουλίου 2022, 20:40

Ενα βίντεο-ντοκουμέντο που φαίνεται να δείχνει έναν ανδρα να βάζει φωτιά στη Χριστούπολη Σπάτων, κοντά στο Πανόραμα Παλλήνης όπου έκαιγε μεγάλη φωτιά την Τρίτη, εξετάζουν οι Αρχές.

Το βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας  ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων δείχνει έναν μαυροφορεμένο άνδρα να περνάει τον δρόμο με ταχύτητα, να σκύβει, μετά να κρύβεται πίσω από ένα δέντρο και αμέσως να ξεσπά στο σημείο φωτιά.

Τις εικόνες με τις ύποπτες κινήσεις του ατόμου που καταδεικνύουν εμπρησμό βιντεοσκόπησαν περίοικοι, οι οποίοι τις παρέδωσαν στις Αρχές.

Ενας αυτόπτης μάρτυρας κατήγγειλε στον Alpha: «Σταμάτησε το αυτοκίνητό του. Κατέβηκε κι άνοιξε το πορτ μπαγκάζ. Μου κίνησε την περιέργεια. Ημασταν ξύπνιοι, η φωτιά έκαιγε από πάνω, είχε φτάσει στο Πανόραμα. Τον βλέπω να περνάει απέναντι. Για μια στιγμή τον χάνω, μετά τον βλέπω να φεύγει και σε λίγα δευτερόλεπτα ξεσπούν φλόγες», είπε.

«Με παραξένεψε που οι κινήσεις του έδειχναν να ψάχνει κάτι στο δέντρο», ανέφερε άλλος αυτόπτης μάρτυρας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...