216
O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με τους επικεφαλής των πυροσβεστών που επιχειρούν στα συντρίμμια των δύο τρένων | ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τσίπρας στα Τέμπη: Δεν είναι ώρα ευθυνών – θα τα πούμε στην ώρα τους

Protagon Team Protagon Team 1 Μαρτίου 2023, 15:44
O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με τους επικεφαλής των πυροσβεστών που επιχειρούν στα συντρίμμια των δύο τρένων
|ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τσίπρας στα Τέμπη: Δεν είναι ώρα ευθυνών – θα τα πούμε στην ώρα τους

Protagon Team Protagon Team 1 Μαρτίου 2023, 15:44

Δεν είναι ώρα απόδοσης ευθυνών, «θα τα πούμε στην ώρα τους. Είναι στιγμές βαθιάς οδύνης και θλίψης, οι εικόνες που είδα είναι συγκλονιστικές», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, συγκλονισμένος από όσα αντίκρισε στο σημείο της φονικής σύγκρουσης των δύο αμαξοστοιχιών στα  Τέμπη.

«Ζούμε μία αδιανόητη τραγωδία με δεκάδες νεκρούς και αγνοούμενους μεταξύ των οποίων, δυστυχώς, πολλά νέα παιδιά. Τούτη την ώρα, που ακόμα μετράμε τους νεκρούς μας και πενθούμε, δεν θέλω να μιλήσω για ευθύνες. Θα τα πούμε αυτά στην ώρα τους. Θέλω, μόνο, να εκφράσω τη βαθύτατη οδύνη και τη συμπαράστασή μου στους συγγενείς των θανόντων, αλλά και τις ευχές μου, για ταχεία ανάρρωση, στους τραυματισμένους», ανέφερε στη σύντομη δήλωσή του  κ. Τσίπρας και αμέσως μετά αναχώρησε για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας των τραυματιών.

Ακολούθως, μαζί με τον δήμαρχο Λάρισας, Απόστολο Καλογιάννη, μετέβη στην κεντρική πλατεία της πόλης, για να δώσει αίμα, στο πλαίσιο της αιμοδοσίας που οργανώθηκε για τις ανάγκες των τραυματιών.

Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ συνόδευαν ο τομεάρχης Υποδομών του κόμματος Νίκος Παππάς, και η αναπληρώτρια τομεάρχης Υγείας, Δώρα Αυγέρη.

Για λίγα 24ωρα θα αναβάλουμε την αναζήτηση και την απόδοση ευθυνών και θα σταθούμε στο πλευρό των οικογενειών που πενθούν, έγραψε σε ανάρτησή του ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...