281
Ο Αλέξης Τσίπρας μαζι με τον πρώην υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό κατά την πρόσφατη τηλεδιάσκεψη της 22ας Δεκεμβρίου με θέμα την πανδημία | INTIMEnews

Τσίπρας για μέτρα: Πολύ «λίγοι» στο Μαξίμου – είχα ζητήσει άμεση εφαρμογή

Protagon Team Protagon Team 28 Δεκεμβρίου 2021, 13:33
Ο Αλέξης Τσίπρας μαζι με τον πρώην υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό κατά την πρόσφατη τηλεδιάσκεψη της 22ας Δεκεμβρίου με θέμα την πανδημία
|INTIMEnews

Τσίπρας για μέτρα: Πολύ «λίγοι» στο Μαξίμου – είχα ζητήσει άμεση εφαρμογή

Protagon Team Protagon Team 28 Δεκεμβρίου 2021, 13:33

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση για τα μπρος – πίσω (εδώ), όπως αφήνει να εννοηθεί, στη διαχείριση της πανδημίας εν μέσω επέλασης της παραλλαγής Ομικρον, εξαπέλυσε μέσω Twiiter ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Την περασμένη Τετάρτη, σημειώνει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «οι επιστήμονες με ενημέρωσαν για την αναμενόμενη εξέλιξη των κρουσμάτων την εβδομάδα των εορτών».

«Ζήτησα την άμεση εφαρμογή μέτρων. Αναρωτιέμαι, στο Μαξίμου δεν ήξεραν; Ή ήθελαν να είναι ευχάριστοι παρά ωφέλιμοι;» διερωτάται και κλείνει με την παρατήρηση ότι οι κυβερνητικοί υπεύθυνοι αποδεικνύονται «πολύ λίγοι για την κρισιμότητα των στιγμών».

Απάντηση Οικονόμου

Αμεση ήταν η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, στον Αλεξη Τσίπρα, καταλογίζοντάς του δημαγωγία, υποκρισία και καιροσκοπισμό.

«Ο κ. Τσίπρας, όταν δεν πετροβολεί, είτε αναφέρεται σε πράγματα που έχουν γίνει μήνες τώρα είτε επιδίδεται σε ένα μπαράζ μετρολογίας, με αντιφατικές, αποσπασματικές και ανεφάρμοστες, στη δεδομένη πραγματικότητα, ιδέες. Παρόλα αυτά σήμερα θέλουμε να ρωτήσουμε με απόλυτη σαφήνεια: Σε ποια δήλωσή του από την περασμένη Τετάρτη πρότεινε συγκεκριμένα μέτρα σχετικά με την υπερμετάδοση της Ομικρον, κυρίως σε νέους ανθρώπους, σε χώρους όπως η εστίαση, η διασκέδαση, τα γήπεδα; Μέτρα που η κυβέρνηση ανακοίνωσε και είναι έτοιμη όποια στιγμή κριθεί σκόπιμο να εφαρμόσει και νωρίτερα προτάσσοντας τη δημόσια υγεία. Καμία πρόταση, καμία θέση. Ούτε μέχρι σήμερα, ούτε και σήμερα. Δημαγωγία, υποκρισία και καιροσκοπισμός σε όλο τους το μεγαλείο», σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για την ανάρτηση του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...