215
Ο αμερικανός πρόεδρος, έτοιμος να τα βάλει (και) με την Οπρα | REUTERS/Jonathan Ernst

Τραμπ: «Θα μπορούσα να κερδίσω την Οπρα σε μία εκλογική αναμέτρηση»

Protagon Team Protagon Team 9 Ιανουαρίου 2018, 20:42
Ο αμερικανός πρόεδρος, έτοιμος να τα βάλει (και) με την Οπρα
|REUTERS/Jonathan Ernst

Τραμπ: «Θα μπορούσα να κερδίσω την Οπρα σε μία εκλογική αναμέτρηση»

Protagon Team Protagon Team 9 Ιανουαρίου 2018, 20:42

Ετοιμος να… αντιμετωπίσει την Όπρα Γουίνφρεϊ, ακόμα και στο… φυσικό της περιβάλλον, την επικοινωνία και την τηλεόραση, εμφανίστηκε ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, απαντώντας σε ερώτηση για την πιθανή υποψηφιότητα της διάσημης παρουσιάστριας ενόψει των εκλογών του 2020.

Ο ρεπουμπλικανός πρόεδρος, ωστόσο, εκτίμησε η Γουίνφρεϊ δεν θα κατέβει, τελικά, στις προεδρικές εκλογές.

Αν όμως κατέβει, ο Τραμπ πιστεύει πως θα τη νικήσει, καθώς την… ξέρει πολύ καλά και… έχει πλάκα!

«Ω ναι, θα νικήσω την Οπρα. Η Οπρα θα έχει μεγάλη πλάκα. Τη γνωρίζω πολύ καλά… Μου αρέσει η Οπρα. Δεν πιστεύω ότι θα κατέβει υποψήφια…», ήταν οι χαρακτηριστικές ατάκες που χρησιμοποίησε ο αμερικανός πρόεδρος.

Οι φήμες σχετικά με την υποψηφιότητα της αφροαμερικανίδας επιχειρηματία των media στις εκλογές του 2020 έχουν πάρει «φωτιά» μετά την ομιλία της για τη σεξουαλική παρενόχληση, κατά την οποία απευθύνθηκε σε όλες τις γυναίκες και κυρίως σε αυτές που έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης.

Στο παρελθόν, η Οπρα είχε δηλώσει πως δεν σκοπεύει να διεκδικήσει την αμερικανική προεδρία, ωστόσο, πηγές του περιβάλλοντός της αναφέρουν πως μετά την ομιλία της «έχει αρχίσει να το σκέφτεται». Προς το παρόν, πάντως, δεν έχει λάβει αποφάσεις.

Γεγονός πάντως είναι πως σχολιαστές και διασημότητες εξέφρασαν την προτίμησή τους στην Οπρα, υποστηρίζοντας πως σε αντίθεση με τον Ντόναλντ Τραμπ είναι μια πραγματικά αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος που έχει δημιουργήσει ένα αναγνωρισμένο όνομα στη χώρα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...