301
| ΚΥΠΕ

Θετικός στον κορονοϊό ο αρνητής μητροπολίτης Μόρφου

Protagon Team Protagon Team 18 Αυγούστου 2021, 12:17
|ΚΥΠΕ

Θετικός στον κορονοϊό ο αρνητής μητροπολίτης Μόρφου

Protagon Team Protagon Team 18 Αυγούστου 2021, 12:17

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος – εκ των σφοδρότερων επικριτών των εμβολίων και των μέτρων προστασίας για την αποτροπή διασποράς του ιού (συμπεριλαμβανομένων αυτών στις εκκλησίες), ο οποίος ανάμεσα σε άλλα είχε διακηρύξει ότι η πανδημία είναι αποτέλεσμα σαρκικών αμαρτιών.

«Τα αίτια των επιδημιών δεν είναι τα μικρόβια τα υλικά, τα σωματικά, είναι οι αμαρτίες όλων μας. Επαναλαμβάνω. Οι μαγιές όλων των μορφών, τα αφύσικα σαρκικά αμαρτήματα, εντός και εκτός γάμου, οι εκτρώσεις, οι βλαστήμιες ή αθεΐες που γίνονται επάγγελμα πλέον, που γίνεται νόμος, που διδάσκονται. Πρωτοφανή πράγματα. Νομίζετε πως αυτά θα μείνουν χωρίς συνέπειες; Και δεν τα φέρνει ο Θεός. Ο Θεός θα τα χρησιμοποιήσει για να κάνει θαύματα», είχε αναφέρει σε ομιλία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sigmalive, ο μητροπολίτης παρουσίασε τις προηγούμενες ημέρες συμπτώματα της νόσου και υποβλήθηκε την Τρίτη σε τεστ κορονοϊού, το οποίο και βγήκε θετικό.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Μητρόπολης Μόρφου, στην οποία επαναλαμβάνεται ότι ο μητροπολίτης δεν έχει, ούτε και πρόκειται να εμβολιαστεί!

Η Ιερά Μητρόπολις Μόρφου ανακοινώνει ότι ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος παρουσίασε ελαφρά συμπτώματα ιώσεως και υπεβλήθη στο τεστ του COVID-19, όπου και βρέθηκε θετικός.

Ο Πανιερώτατος ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή από γιατρούς τους οποίους εμπιστεύεται και θα παραμείνει στο κελί του μέχρι την 28η Αυγούστου, 2021 οπόταν και θα προστεί του Πανηγυρικού Εσπερινού της εορτής της Αποτομής της τιμίας Κεφαλής του Προδρόμου που θα τελεσθεί στο χωριό Πρόδρομος, όπου και θα προχειρίσει σε Οικονόμο τον εφημέριο του ναού π. Ιωάννη Δημοσθένους. Τονίζεται ότι καθόλη τη διάρκεια της νοσηλείας του ο Πανιερώτατος δεν θα δέχεται επισκέψεις και δεν θα απαντά σε τηλεφωνήματα. Επίσης υπενθυμίζουμε ότι δεν εμβολιάστηκε ούτε και πρόκειται να εμβολιασθεί με εμβόλια για τη νόσο COVID-19.

Ευχή Πανιερωτάτου: Εύχομαι σε όλους τους ασθενούντες η Παναγία να τους σκεπάζει και να έχουν την υπομονή και την πίστη των Αγίων. Ἀνήρ δέ φρόνιμος ησυχίαν ἄγει.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...