197
Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας σε προεκλογική ομιλία | Intimenews/ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη – Μάχη ψήφο με ψήφο για Ζέρβα και Ορφανό

Protagon Team Protagon Team 27 Μαΐου 2019, 10:29
Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας σε προεκλογική ομιλία
|Intimenews/ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη – Μάχη ψήφο με ψήφο για Ζέρβα και Ορφανό

Protagon Team Protagon Team 27 Μαΐου 2019, 10:29

Μάχη ως την τελευταία ψήφο δίνουν ο Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο Γιώργος Ορφανός στη Θεσσαλονίκη, για να αντιμετωπίσουν την επόμενη Κυριακή τον Νίκο Ταχιάο, ο οποίος επικράτησε εύκολα στον α’ γύρο.

Σύμφωνα με τα ως τώρα αποτελέσματα και ενσωματωμένο περίπου το 61% των ψήφων, ο Νίκος Ταχιάος έχει το 22,62%.

Ακολουθούν ο Κωνσταντίνος Ζέρβας με 14,75% και ο Γιώργος Ορφανός με 14,41%. Η διαφορά είναι λίγο πάνω από 250 ψήφοι (11.157 έναντι 10.896).

Πρόκειται για δύο υποψήφιους που προέρχονται από τη Νέα Δημοκρατία, έναν επίσημο (Ταχιάος) και έναν «αντάρτη» (Ορφανός), και έναν ανεξάρτητο.

Στην τέταρτη θέση έμεινε η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου με 13,5% (περίπου 650 ψήφους λιγότερους από τον τρίτο) και πιο χαμηλά, στο 7%, ο υποστηριζόμενος από το Κίνημα Αλλαγής Σπύρος Βούγιας.

Στο 5,36% ακολουθεί ο Παναγιώτης Ψωμιάδης και στο 4,44% ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος του ΚΚΕ.

Σε μια πρώτη δήλωσή του ο Σπύρος Βούγιας δεν πήρε καμία θέση για το ποιον θα στηρίξει στον επόμενο γύρο: «Η ανεξάρτητη και πολυσυλλεκτική παράταξή μας δεν είναι δυνατόν να πάρει οποιαδήποτε θέση. Σέβομαι απεριόριστα την κρίση των μελών και των ψηφοφόρων μας που μπορούν χωρίς την δική μου υπόδειξη να κρίνουν, να συγκρίνουν και να αποφασίσουν την καλύτερη επιλογή για την πόλη», ανέφερε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...