162
| ΙΝΤΙΜΕnews

Στη φυλακή ο 18χρονος για τη φωτοβολίδα στον αστυνομικό

Protagon Team Protagon Team 14 Δεκεμβρίου 2023, 16:22
|ΙΝΤΙΜΕnews

Στη φυλακή ο 18χρονος για τη φωτοβολίδα στον αστυνομικό

Protagon Team Protagon Team 14 Δεκεμβρίου 2023, 16:22

Προφυλακίστηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, μετά την απολογία του ο 18χρονος συλληφθείς για τον σοβαρότατο τραυματισμό του 31 ετών αστυνομικού της ΥΑΤ στα επεισόδια έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη.

Κατά πληροφορίες φέρεται να ζήτησε να υπαχθεί σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων, έτσι ώστε να λύσει να  τη σιωπή του και να πει ποιος ήταν ο καθοδηγητής των χούλιγκαν και αυτός που του έδωσε τη ναυτική  φωτοβολίδα για να τη ρίξει στον αστυνομικό.

Κατά τις ίδιες πάντα πληροφορίες, το αίτημά του απορρίφθηκε, καθώς ο 18χρονος είναι ήδη κατηγορούμενος και κατά συνέπεια δεν πληροί τις προϋποθέσεις που θέτει ο νόμος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Mega, o νεαρός φέρεται έτοιμος να δώσει ονόματα στις Αρχές για όσα έγιναν το βράδυ της 7ης Δεκεμβρίου, ανάμεσά τους και εκείνο του «καθοδηγητή» της καταδρομικής επίθεσης στη διμοιρία των ΜΑΤ έξω από το «Μελίνα Μερκούρη».

Παράλληλα, η οικογένεια του νεαρού κατέθεσε στην Ασφάλεια απειλητικά μηνύματα που όπως υποστηρίζει, έχει λάβει για τη ζωή του 18χρονου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...