181
| sooc

Πώς θα γίνει η πίστωση για τους κατόχους καρτών του ΟΑΣΑ

Protagon Team Protagon Team 13 Μαΐου 2020, 12:08
|sooc

Πώς θα γίνει η πίστωση για τους κατόχους καρτών του ΟΑΣΑ

Protagon Team Protagon Team 13 Μαΐου 2020, 12:08

Ολοι οι χρήστες μηνιαίων καρτών για τα μέσα μαζικής μεταφοράς που τις αγόρασαν εν μέσω της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων στις μεταφορές, θα λάβουν ισόποση πίστωση χρόνου, ανέφερε ο γενικός γραμματέας Μεταφορών, Νίκος Σταθόπουλος.

Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του Alpha, ο γενικός γραμματέας έδωσε παραδείγματα για το τι θα ισχύσει για όσους επιβάτες έχουν ήδη πληρώσει κάρτες μεγαλύτερης διάρκειας, αλλά δεν τις χρησιμοποίησαν λόγω των μέτρων.

«Αν αγόρασες μηνιαία κάρτα, θα πάρεις τουλάχιστον έναν μήνα πίστωση χρόνου στην επόμενη ανανέωση της μηνιαίας κάρτας που θα πάρεις. Στους δε χρήστες τριμηνιαίων εξαμηνιαίων και ετήσιων καρτών, θα πιστωθεί το σύνολο των ημερών που διήρκεσαν τα περιοριστικά μέτρα, δηλαδή 55 ημέρες», είπε σχετικά.

Για τους χρήστες που θα ανανεώσουν ετήσιες κάρτες, επιπλέον των 55 ημερών, θα τους δοθεί επιπλέον έκπτωση 10%. Αυτό σημαίνει ότι αυτός που θα ανανεώσει την κάρτα του μέχρι το τέλος του χρόνου, επιπλέον των 55 ημερών θα πάρει επιπλέον άλλες 30 ημέρες, δηλαδή θα πάρει επέκταση χρόνου πληρώνοντας το αντίτιμο για την ετήσια κάρτα.

«Επομένως, αντί για 12 μήνες θα κυκλοφορεί στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για 15 μήνες», πρόσθεσε ο γενικός γραμματέας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...