243
Ο κατηγορούμενος κατά τη μεταγωγή του στα δικαστήρια | Intime/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Προφυλακιστέος ο 48χρονος που προσπάθησε να απαγάγει 13χρονη στη Ραφήνα

Protagon Team Protagon Team 1 Ιουνίου 2021, 18:15
Ο κατηγορούμενος κατά τη μεταγωγή του στα δικαστήρια
|Intime/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Προφυλακιστέος ο 48χρονος που προσπάθησε να απαγάγει 13χρονη στη Ραφήνα

Protagon Team Protagon Team 1 Ιουνίου 2021, 18:15

Στη φυλακή οδηγήθηκε την Τρίτη, μετά την απολογία του, ο 48χρονος που καταγγέλλεται ότι προ ημερών αποπειράθηκε να απαγάγει 13χρονο κορίτσι στη Ραφήνα.

Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε για το αδίκημα της απόπειρας αρπαγής μετά την καταγγελία ότι το βράδυ της περασμένης Πέμπτης επιχείρησε με επιμονή να βάλει στο αυτοκίνητό του το κορίτσι, στη Ραφήνα.

Μάλιστα φέρεται να βγήκε από το αυτοκίνητό του και να προσπάθησε να επιβιβάσει με τη βία σε αυτό την 13χρονη, η οποία όχι μόνο κατάφερε να τον αποφύγει, αλλά και ειδοποίησε φωνάζοντας περαστικούς, με αποτέλεσμα ο 48χρονος να εγκαταλείψει εκνευρισμένος το σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την απολογία του ο 48χρονος αρνήθηκε όσα του καταλογίζονται, ενώ ζήτησε να συγκεντρωθεί το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες των καταστημάτων που βρίσκονται στο σημείο όπου τοποθετούν το περιστατικό η μαθήτρια και άλλοι καταγγέλλοντες. Οι ισχυρισμοί του, όμως, δεν έπεισαν τον ανακριτή και τον εισαγγελέα, που αποφάσισαν ομόφωνα να τον κρίνουν προφυλακιστέο.

Τι είχε καταγγείλει η 13χρονη

Το κορίτσι είχε καταγγείλει ότι επέστρεφε στο σπίτι με το ποδήλατό της. Ο 48χρονος την ακολουθούσε σε μεγάλο μέρος της διαδρομής της με το αυτοκίνητό του και επιχείρησε να την πείσει να μπει μέσα σε αυτό.

Αυτή αρνήθηκε, πολλές φορές μάλιστα, αλλά εκείνος έγινε απειλητικός.

Αν και άλλαξε δρομολόγιο, αυτός επέμεινε να την ακολουθεί, μέχρι που η κοπέλα τρόμαξε, άφησε το ποδήλατο και ζήτησε βοήθεια από διερχόμενο ζευγάρι, το οποίο σταμάτησε χωρίς δεύτερη σκέψη για να τη βοηθήσει.

Ο άνδρας απομακρύνθηκε, αλλά το ζευγάρι τον είχε δει, όπως και τις πινακίδες, και ενημέρωσαν την αστυνομία.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...