339
Ο Παύλος Πολάκης στο βήμα του 4ου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ στο Παλαιό Φάληρο. | INTIME NEWS/ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ

Πολάκης κατά Τσίπρα: Λάθος σύντροφε Αλέξη – ατυχές ήταν που δεν ήρθες να τα πεις στο συνέδριο

Protagon Team Protagon Team 2 Μαρτίου 2024, 18:41
Ο Παύλος Πολάκης στο βήμα του 4ου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ στο Παλαιό Φάληρο.
|INTIME NEWS/ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ

Πολάκης κατά Τσίπρα: Λάθος σύντροφε Αλέξη – ατυχές ήταν που δεν ήρθες να τα πεις στο συνέδριο

Protagon Team Protagon Team 2 Μαρτίου 2024, 18:41

Βολές κατά του Αλέξη Τσίπρα, για την πρώτη δημόσια τοποθέτηση του τέως προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ  μετά την παραίτησή του από την ηγεσία του κόμματος, άσκησε ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο facebook.

Ο χανιώτης βουλευτής μία ημέρα μετά την «καθαίρεσή» του από τη θέση του «υπερσυντονιστή» της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα για τη συμμετοχή του στο συνέδριο της «Καθημερινής» για τα 50 χρόνια από τη Μεταπολίτευση. Στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσσε η εφημερίδα μαζί με το Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης, το Hellenic Observatory European Institute του LSE και το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, ο τέως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παραδέχτηκε μεταξύ άλλων ότι ήταν ατυχείς οι χειρισμοί της κυβέρνησής του στο θέμα της Novartis και των τηλεοπτικών αδειών και ανέφερε ότι η Αριστερά παραγνώρισε τους κινδύνους της οικονομίας.

«Λάθος σύντροφε Αλέξη Τσίπρα! Ατυχές ήταν πως δεν ήρθες στο συνέδριο να τα πεις αυτά, αλλά πήγες στο συνέδριο της Καθημερινής» αντέδρασε ο Παύλος Πολάκης.

«Ατυχής ήταν η αυταπάτη μεγάλου τμήματος της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ πως η “Δικαιοσύνη θα έκανε τη δουλειά της”. Η Δικαιοσύνη που αρχειοθέτησε με «αδιευκρίνιστα ποσά» τον Γεωργιάδη και τον Αβραμοπουλο, που έβγαλε βούλευμα αθώωσης του Λοβέρδου παρά τα ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ στοιχεία, η Δικαιοσύνη που δεν έβαλε φυλακή τον Λιγνάδη, η Δικαιοσύνη που ακόμα “κλώθει”για το Predator και τα Τέμπη, η Δικαιοσύνη που καταδίκασε το Νίκο Παππά γιατί ανάγκασε τους καναλάρχες να πληρώσουν!! (Μπορώ να πω κι άλλα αλλά όχι τώρα)» προσθέτει στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης και συνεχίζει:

«Ατυχής δεν ήταν ο διαγωνισμός για τα κανάλια του Νίκου Παππά και του Λευτέρη Κρέτσου, αλλά η πολιτική επιλογή μετά την απόφαση του ΣτΕ που έριξε τον διαγωνισμό να ΜΗΝ ΞΑΝΑΝΟΜΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ με αλλαγή κανονισμού της Βουλής, αλλαγή σύνθεσης του σώματος των προέδρων της Βουλής και επιλογή νέου ΕΣΡ που θα έκανε ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ!!
Ετσι θα αποδεικνύαμε πως θα πηγαίναμε μέχρι ΤΕΛΟΥΣ όπως κάναμε με τους εργολάβους στα νοσοκομεία που μας έριξε τον πρώτο νόμο το ΣτΕ αλλά ξανανομοθετήσαμε και ΔΙΩΞΑΜΕ τους εργολάβους σε 77 νοσοκομεία, κερδίζοντας και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο!!», καταλήγει η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...