195
Φωτογραφία Αρχείου | IntimeNews

Ομολόγησε ο 14χρονος ότι σκότωσε τον αδελφό του στη Μάνδρα

Protagon Team Protagon Team 4 Νοεμβρίου 2022, 16:00
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 04/11/2022 19:16
Φωτογραφία Αρχείου
|IntimeNews

Ομολόγησε ο 14χρονος ότι σκότωσε τον αδελφό του στη Μάνδρα

Protagon Team Protagon Team 4 Νοεμβρίου 2022, 16:00
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 04/11/2022 19:16

Στην ομολογία πως σκότωσε κατά λάθος τον 17χρονο προέβη ο 14χρονος αδελφός του θύματος που εντοπίστηκε την Πέμπτη στη Μάνδρα.

Ο 14χρονος, ο οποίος συνελήφθη αφού υπέγραψε την ομολογία του, δήλωσε σύμφωνα με πληροφορίες ότι αφαίρεσε κατά λάθος τη ζωή του αδερφού του, ενώ το πρωί του Σαββάτου, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στην τελευταία εκδοχή που παρουσίασε, τα στοιχεία ταιριάζουν με την έρευνα και τα ευρήματα των αστυνομικών, με τις αρχές ωστόσο να αναμένουν και την ιατροδικαστική εξέταση.

Το όπλο βρέθηκε ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές εκτιμούν ότι ο πατέρας ήξερε είτε από το βράδυ της Πέμπτης είτε από το πρωί της Παρασκευής τι είχε συμβεί, ύστερα από συζήτηση και αφού άσκησε πίεση στον 14χρονο.

Ο πατέρας του 14χρονου και του 17χρονου θύματος αντιμετωπίζει κατηγορίες για παράβαση του νόμου περί όπλων και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Νωρίτερα, το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε ανακοίνωση για το τραγικό περιστατικό με τον νεκρό 17χρονο στη Μάνδρα, ξεκαθαρίζοντας πως «αν είχαν κινηθεί σωστά όλες οι διαδικασίες πιθανόν να είχε σωθεί η ζωή του». Παράλληλα, επισημαίνει πως είχε λάβει αναφορές τους προηγούμενους μήνες σχετικά με την κακοποίηση και παραμέληση των 8 παιδιών της οικογένειας του άτυχου έφηβου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...