223
O Aλεξης Τσιπρας με την Εφη Αχτσιόγλου κατά την είσοδό του για την έναρξη της συνεδρίασης της ΚΟ | SOOC/ Nick Paleologos

Ο Τσίπρας χαμογελαστός στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – πρόεδρος της και επισήμως ο Σωκράτης Φάμελλος

Protagon Team Protagon Team 3 Ιουλίου 2023, 14:05
O Aλεξης Τσιπρας με την Εφη Αχτσιόγλου κατά την είσοδό του για την έναρξη της συνεδρίασης της ΚΟ
|SOOC/ Nick Paleologos

Ο Τσίπρας χαμογελαστός στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – πρόεδρος της και επισήμως ο Σωκράτης Φάμελλος

Protagon Team Protagon Team 3 Ιουλίου 2023, 14:05

Νέος επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε και επισήμως ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, Σωκράτης Φάμελλος, καθώς αμέσως μετά την ορκωμοσία της νέας Βουλής, εγκρίθηκε ομοφώνως η σχετική πρόταση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.

Ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης στο βήμα της συνεδρίασης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – πίσω του ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος/ ΙΝΤΙΜΕnews

«Πρόεδρε, Αλέξη Τσίπρα σε ευχαριστούμε για όλα» είπε από την πλευρά του στην πρώτη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο διευθυντής της, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, υπό το θερμό χειροκρότημα των υπόλοιπων βουλευτών για τον απερχόμενο πρόεδρο, που εύχαρις και χαμογελαστός έδωσε το παρών στη συνεδρίαση (φωτογραφίες κάτω).

Αντιπρόεδρος της Βουλής αναμένεται να αναλάβει η Ολγα Γεροβασίλη, γραμματέας της ΚΟ ο Διονύσης Καλαματιανός και κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι οι Νάσος Ηλιόπουλος, Νίκος Παππάς και Θεοδώρα Τζάκρη.

Ενα από τα θέματα που απασχόλησαν την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν και η χωροταξία της νέας κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας, καθώς στην ίδια πτέρυγα, στα αριστερά στην αίθουσα της Βουλής, έχουν τοποθετηθεί και οι βουλευτές του κόμματος «Σπαρτιάτες», ανάμεσα σε εκείνους του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, υπήρξε διαμαρτυρία και συζήτηση με τον Κώστα Τασούλα προκειμένου να αλλάξει η χωροταξία.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...