255
| Tik Tok

Ο Μητσοτάκης εξηγεί στο Tik Tok τι περιέχει ο μπλε φάκελος που έδωσε στους υπουργούς

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουνίου 2023, 22:35
|Tik Tok

Ο Μητσοτάκης εξηγεί στο Tik Tok τι περιέχει ο μπλε φάκελος που έδωσε στους υπουργούς

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουνίου 2023, 22:35

Απαντήσεις για τον μπλε φάκελο που παρέδωσε στους υπουργούς κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου την Τετάρτη έδωσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο Tik Tok.

Οπως εξήγησε ο Πρωθυπουργός στο βίντεο, ο μπλε φάκελος περιλαμβάνει τα ορόσημα και τις βασικές προτεραιότητες για το κάθε υπουργείο. «Είναι ο καλύτερος τρόπος για να βεβαιωθούμε ότι υπάρχει συνέχεια μεταξύ των προεκλογικών μας δεσμεύσεων και αυτών που θα κάνουν οι υπουργοί από τη στιγμή που θα αναλάβουν τα καθήκοντα τους», ανέφερε.

Προσέθεσε ότι φέτος οι φάκελοι περιλαμβάνουν 120 μεταρρυθμίσεις, 79 ορόσημα του Ταμείου Ανάκαμψης και 959 επιχειρησιακές δράσεις που αφορούν όλη την κυβέρνηση.

Από το βίντεο δεν μπορούσε να λείπει και ο Πίνατ, ο τετράποδος ένοικος του Μαξίμου, με τον Πρωθυπουργό να λέει με χιούμορ: «Θέλει κι ο Πίνατ έναν μπλε φάκελο γιατί ως γνωστόν είναι κομματόσκυλο».

Δείτε το βίντεο:

@kyriakosmitsotakis_ Τι είναι ο μπλε φάκελος; #KyriakosMitsotakis ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Νωρίτερα την Τετάρτη ο Πρωθυπουργός τόνισε το τετράπτυχο «καλύτεροι μισθοί, καλύτερη δημόσια υγεία, καλύτερο κράτος, καλύτερη ζωή σε μια ισχυρή Ελλάδα» βάσει του οποίου επιδιώκει να κινηθεί η νέα κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, στο πλαίσιο της εισηγήσης του του κατά την πρώτη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Τους 63 υπουργούς και υφυπουργούς περίμεναν στις θέσεις τους στον χώρο της συνεδρίασης του Υπουργικού οι εν λόγω «μπλέ φάκελοι» με τους στόχους και τις προτεραιότητες.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...