267
«Η κυρία Μακρόν έχει παρόμοιο πολιτικό λόγο», έσπευσε να σημειώσει ο κ. Κατρούγκαλος για τη δημόσια παρέμβαση της Μπέτυς Μπαζιάνα | ΙΝΤΙΜEnews

Ο Κατρούγκαλος πιστεύει ότι η Μπαζιάνα είναι Χίλαρι ή έστω μία Μισέλ Ομπάμα

Protagon Team Protagon Team 5 Ιανουαρίου 2018, 14:41
«Η κυρία Μακρόν έχει παρόμοιο πολιτικό λόγο», έσπευσε να σημειώσει ο κ. Κατρούγκαλος για τη δημόσια παρέμβαση της Μπέτυς Μπαζιάνα
|ΙΝΤΙΜEnews

Ο Κατρούγκαλος πιστεύει ότι η Μπαζιάνα είναι Χίλαρι ή έστω μία Μισέλ Ομπάμα

Protagon Team Protagon Team 5 Ιανουαρίου 2018, 14:41

Περιστέρα Μπαζιάνα, όπως λέμε Χίλαρι Κλίντον -η οποία βρέθηκε ένα βήμα πριν από τον προεδρικό θώκο των ΗΠΑ- ή Μισέλ Ομπάμα -το στήριγμα του Μπαράκ καθ΄όλη τη διάρκεια της προεδρικής θητείας του- ή ακόμα και Μπριζίτ Μακρόν, η οποία σπάει σε κάθε ευκαιρία το πρωτόκολλο (και μαζί τα νεύρα των Γάλλων) στεκόμενη δίπλα -και ποτέ πίσω- από τον αγαπημένο της Εμανουέλ στις επίσημες εμφανίσεις τους.

Όχι δεν είναι ένα απλό λογοπαίγνιο με αφορμή την πολυσέλιδη και καθαρά πολιτική συνέντευξη της συζύγου του Πρωθυπουργού στην «Εφημερίδα των Συντακτών», αλλά για τη βαθιά πεποίθηση του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Κατράγκαλου που έσπευσε να επιχειρηματολογήσει υπέρ της δημόσιας τοποθέτησης της κυρίας Μπαζιάνα και του τρόπου με τον οποίο επέλεξε να την κάνει.

«Δεν είναι ασυνήθιστο στην Ευρώπη και στην Αμερική οι σύζυγοι των πολιτικών αρχηγών, που δεν θέλουν να έχουν απλώς έναν διακοσμητικό ρόλο, να κάνουν πολιτικές τοποθετήσεις. Είχαμε δει την κυρία Κλίντον, η οποία είχε τελικά και η ίδια πολιτικές φιλοδοξίες, η Μισέλ Ομπάμα είχε παρόμοιο πολιτικό λόγο, η κυρία Μακρόν έχει παρόμοιο πολιτικό λόγο», σημείωσε σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ ο Γιώργος Κατρούγκαλος.

«Αυτό (εξήγησε) γίνεται για τον εξής απλό λόγο: Υπάρχουν δύο αντιλήψεις για τις γυναίκες, είναι διακοσμητικά αντικείμενα ή μπορεί να είναι πραγματικές σύντροφοι;» ήταν το ερώτημα προς κρίση και ανάλυση που άφησε στον αέρα.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών θέλησε επίσης να εξηγήσει και τη δήλωση της Περιστέρας Μπαζιάνα ότι «ο ΣYΡΙΖΑ είναι στην κυβέρνηση, αλλά όχι στην εξουσία», λέγοντας ότι ο λαός «έδωσε εντολή στον ΣΥΡΙΖΑ να σπάσει το σύστημα εξουσίας της μεταπολίτευσης, άλλα ακόμη δεν το έχει καταφέρει».

Ίσως με λίγο περισσότερους και βαρύτερους φόρους να το καταφέρει…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...