514
Ο 29χρονος αριστούχος του Θεάτρου Κουν Γιώργος Καρκάς που συνελήφθη από τους αστυνομικούς του ΑΤ Αμπελοκήπων για τον βιασμό του ταξιτζή | Τwitter

Ο υπεράνω υποψίας αριστούχος του «Κουν» και ο τρόμος στις πιάτσες των ταξί για το «ναρκωτικό του βιασμού»

Protagon Team Protagon Team 22 Νοεμβρίου 2018, 10:18
Ο 29χρονος αριστούχος του Θεάτρου Κουν Γιώργος Καρκάς που συνελήφθη από τους αστυνομικούς του ΑΤ Αμπελοκήπων για τον βιασμό του ταξιτζή
|Τwitter

Ο υπεράνω υποψίας αριστούχος του «Κουν» και ο τρόμος στις πιάτσες των ταξί για το «ναρκωτικό του βιασμού»

Protagon Team Protagon Team 22 Νοεμβρίου 2018, 10:18

Μετά το σοκ που προκάλεσε η αποκάλυψη ότι ο συλληφθείς για τον βιασμό 24χρονου ταξιτζή, με το λεγόμενο «ναρκωτικό του βιασμού», ήταν ο 29χρονος αριστούχος του Θεάτρου Κουν (φωτογραφία κάτω), Γιώργος Καρκάς, στο φως της δημοσιότητας έρχεται το κλίμα φόβου που επικρατεί στις πιάτσες των ταξιτζήδων λόγω ανάλογων περιστατικών.

Σε συνέχεια της σεξουαλικής κακοποίησης του ταξιτζή από τον ηθοποιό, συνάδελφοι του θύματος καταγγέλλουν τη δράση ομάδας «ασυγκράτητων» νεαρών που παρασύρουν  ταξιτζήδες, ναρκώνοντάς τους  με το λεγόμενο «σπρέι του βιασμού», με σκοπό να τους εξαναγκάσουν σε ομαδικά όργια.

Κατά πληροφορίες μέλος της συγκεκριμένης «ομάδας» είναι και ο 29χρονος Γιώργος Καρκάς τα στοιχεία του οποίου δόθηκαν στη δημοσιότητα από την ΕΛ.ΑΣ. κατόπιν σχετικής εισαγγελικής Διάταξης (δείτε τις φωτογραφίες κάτω).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο Καρκάς «συνελήφθη στις 13 Νοεμβρίου στους Αμπελόκηπους για υπόθεση βιασμού, καθώς κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος» του 24χρονου ταξιτζή.

Ολα αρχισαν  το βράδυ της περασμένης Τρίτης όταν ο οδηγός του ταξί δέχθηκε κλήση για κούρσα από το κέντρο της Αθήνας με προορισμό την περιοχή του Γκύζη.

Εκεί σύμφωνα με όσα έχουν γνωστά για το περιστατικό, τον πελάτη του ταξί περίμεναν τρεις νεαροί άνδρες οι οποίοι χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό ζήτησαν από τον εμφανίσιμο οδηγό να συνευρεθούν όλοι μαζί ερωτικά!

Εκπληκτος ο 24χρονος αρνήθηκε και έφυγε αμέσως, χωρίς ωστόσο να αποβιβαστεί ο πελάτης του που έδειχνε να είναι υπό την επήρεια ουσιών.

Λίγα λεπτά αργότερα ο νεαρός πελάτης άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία και να παρουσιάζει λιποθυμικές τάσεις και τότε ο ταξιτζής τον μετέφερε άμεσα στο Ιπποκράτειο.

Ξαφνικά όμως άρχισε και ο ίδιος να μην νιώθει καλά, να ζαλίζεται και να μουδιάζουν τα άκρα του.

Οι γιατροί του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες και με το που συνήλθε ο 24χρονος, άρχισε να ωρύεται: «Τι μου έριξες στον καφέ, ρε αλήτη; Τι θέλατε να μου κάνετε, ρε αλήτες;» φώναζε στον πελάτη που ήταν ξαπλωμένος πιο δίπλα, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες επιχείρησε να τον γρονθοκοπήσει.

Πανικόβλητοι από το πρωτοφανές επεισόδιο μέσα στο νοσοκομείο, οι γιατροί κάλεσαν την Αστυνομία και επί τόπου έφθασε περιπολικό του Τμήματος Αμπελοκήπων.

Ο 24χρονος ταξιτζής περιέγραψε στους αστυνομικούς τι είχε συμβεί και μεταξύ άλλων ισχυρίστηκε ότι ο 29χρονος τού είχε ρίξει  στον καφέ του (με σπρέι) το «ναρκωτικό του βιασμού», κάτι σαν το Rohypnol, το οποίο είχε γίνει ευρέως γνωστό από την κινηματογραφική ταινία «Hangover».

Το τελευταίο αυτό κρούσμα που έτυχε ιδιαίτερης προβολής από τα μέσα ενημέρωσης έχει σκορπίσει τον φόβο στις πιάτσες των ταξί

Κατά μία εκδοχή της συνέχειας της ιστορίας, ο οδηγός του ταξί εξετάστηκε από ιατροδικαστή και διαπιστώθηκε ότι είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον πελάτη του. Σύμφωνα όμως με  άλλη εκδοχή, ο 24χρονος αρνήθηκε να εξεταστεί και έδωσε μόνο αίμα προκειμένου να εξακριβωθεί τι είδους ουσία έριξε στον καφέ του ο 29χρονος ηθοποιός.

Στη συνέχεια, ο 24χρονος αυτοκινητιστής έδωσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας τη διεύθυνση στου Γκύζη, όπου είχε συναντήσει την ομάδα των νεαρών που του έκαναν την ανήθικη πρόταση.

Οι τρεις άνδρες εντοπίστηκαν και προσήχθησαν στο Τμήμα σε μια προσπάθεια να πέσει φως στην περίεργη αυτή υπόθεση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...