199
O Takeoff σε συναυλία των Migos στο Λος Αντζελες το 2021 | Michael Kovac/Getty Images for Activision

Νεκρός από πυροβολισμούς ο ράπερ Takeoff των Migos

Protagon Team Protagon Team 1 Νοεμβρίου 2022, 14:03
O Takeoff σε συναυλία των Migos στο Λος Αντζελες το 2021
|Michael Kovac/Getty Images for Activision

Νεκρός από πυροβολισμούς ο ράπερ Takeoff των Migos

Protagon Team Protagon Team 1 Νοεμβρίου 2022, 14:03

Νεκρός μετά από πυροβολισμούς τα ξημερώματα στο Χιούστον των ΗΠΑ, είναι ο 28χρονος ράπερ Takeoff, ένα από τα τρία μέλη του δημοφιλούς γκρουπ Migos.

Πηγές της αστυνομίας και πολλοί μάρτυρες, τους οποίους επικαλείται το TMZ που μετέδωσε αρχικά την είδηση, αναφέρουν ότι το μοιραίο περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 02:30 (τοπική ώρα), όταν οι αστυνομικοί έλαβαν την κλήση για έναν άνδρα που δέχτηκε πυρά.

Σύμφωνα πάντα με το ΤΜΖ, ο Takeoff και ο Quavo (δυο από τα τρία μέλη των Migos) έπαιζαν ζάρια όταν ξέσπασε ένας καυγάς και τότε κάποιος άνοιξε πυρ, πυροβολώντας τον Takeoff στο κεφάλι, όπως αναφέρει η αμερικανική ιστοσελίδα.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, άλλοι δύο άνθρωποι πυροβολήθηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ιδιωτικά οχήματα.

Λίγες ώρες πριν την δολοφονία ο 28χρονος ράπερ είχε αναρτήσει μια selfie από το μπόουλινγκ στο οποίο σημειώθηκε το έγκλημα ενώ λίγες ώρες νωρίτερα έκανε βόλτα στο Χιούστον με κάποιο άτομο που γιόρταζε τα γενέθλιά του.

Οι Migos είναι ένα αμερικανικό χιπ χοπ συγκρότημα που ξεκίνησε την πορεία του το 2008 με τους Quavo, Offset και Takeoff, ως ιδρυτικά μέλη. Συχνά αναφέρονται ως ένα από τα πιο επιδραστικά ραπ/τραπ γκρουπ της γενιάς του που βοήθησε να καθιερωθεί ένας νέος ήχος που κυριάρχησε σε όλον τον Κόσμο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...