341
Σκληρή η επίθεση της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή την παρουσία του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής στη Βέροια | INTIMEnews

ΝΔ: Κύριε Παππά σταματήστε να προσβάλλετε τους Ελληνες! [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 21 Μαρτίου 2019, 14:15
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 21/03/2019, 16:45
Σκληρή η επίθεση της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή την παρουσία του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής στη Βέροια
|INTIMEnews

ΝΔ: Κύριε Παππά σταματήστε να προσβάλλετε τους Ελληνες! [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 21 Μαρτίου 2019, 14:15
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 21/03/2019, 16:45

Με τη φράση σταματήστε να προσβάλλετε τους Ελληνες, η Νέα Δημοκρατία στηλίτευσε την ατυχή έμπνευση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά, να χρησιμοποιήσει το άσμα «Μακεδονία Ξακουστή» για να πει ότι ξακουστή ήταν πριν από τη Συμφωνία των Πεσπών μόνο η βόρεια γείτων.

«Την αληθεια που πονάει πρέπει να την πούμε», ανέφερε συγκεκριμένα ο υπουργός και δεξί χέρι του Αλέξη Τσίπρα, κατά την περιπετειώδη λόγω αποδοκιμασιών, ομιλία του στη Βέροια. «Γιατί», όπως είπε, «αν η Μακεδονία ήταν ξακουστή, το προηγούμενο διάστημα, η Μακεδονία δυστυχώς ήταν ξακουστή ως Μακεδονία των γειτόνων και αυτή είναι μία σκληρή αλήθεια, την οποία θα πρέπει όλοι να την αντιμετωπίσουμε».

Η δήλωση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας που κάλεσε τον κ. Παππά να σταματήσει να προσβάλλει τους Ελλήνες προκειμένου να καλύψει την επιζήμια -όπως επανειλημμένως την έχει χαρακτηρίσει- Συμφωνία των Πρεσπών.

«Οταν στο μυαλό σου ‘ξακουστή’ ήταν η Μακεδονία των Σκοπίων και αυτή είναι η αφετηρία της διαπραγμάτευσής σου, αναμενόμενο είναι μετά να πανηγυρίζεις για μια εθνικά επιζήμια συμφωνία, όπως αυτή των Πρεσπών», σχολίασε η Πειραιώς.

«Παραδίδουμε τον κ. Παππά και το κόμμα του στην κρίση των Ελλήνων», ήταν η κατακλείδα με την οποία το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη συνόδευσε το βίντεο των δηλώσεων του υπουργού στη Βέροια (δείτε το κάτω).

Η απάντηση του κ. Παππά στην επίθεση της ΝΔ δεν άργησε να έρθει.

«Η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει στον κατήφορο της πατριδοκαπηλείας. Αποκαλεί τη συμφωνία προδοτική αλλά αρνείται να διεκδικήσει την αλλαγή της», είπε ο υπουργός. Για να συμπληρώσει:

Ο θρασύδειλος υπό προθεσμία αρχηγός της προσπαθεί να πυροδοτήσει απεγνωσμένα κινητοποιήσεις και αντισυγκεντρώσεις ακραίων, λέγοντας σε βουλευτές στη Βουλή και άλλες δημόσιες τοποθετήσεις του “να μη τολμήσετε να πατήσετε στη Μακεδονία”.

Στο εξωτερικό λέει πως η συμφωνία των Πρεσπών δεν αλλάζει.

Υποκρισία και κοροϊδία.

Ακόμα και τώρα αρνείται να πει έστω και μια αλήθεια για το μακεδονικό.

Πριν τη συμφωνία των Πρεσπών, παντού στον κόσμο η γειτονική χώρα ήταν αναγνωρισμένη ως “Μακεδονία” σκέτο.

Αυτό κληρονομήσαμε από τους πατριδοκάπηλους. Αυτό αλλάξαμε.

Η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης έχουν παραδοθεί σε μια ομάδα ακροδεξιών, η οποία αρνείται να καταδικάσει τις αντισυγκεντρώσεις ελάχιστων ακραίων, αλλά και το φασιστικό σύνθημα “αλήτες προδότες πολιτικοί”».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...