266
Ο πρόεδρος της ΝΔ συνομιλεί με στελέχη του Λιμενικού στο Λιμεναρχείο Ρίου | Γραφείο Τύπου ΝΔ

Μητσοτάκης για Εξάρχεια: Στην Ελλάδα του Τσίπρα κανείς και πουθενά δεν αισθάνεται ασφαλής

Protagon Team Protagon Team 5 Απριλίου 2019, 13:24
Ο πρόεδρος της ΝΔ συνομιλεί με στελέχη του Λιμενικού στο Λιμεναρχείο Ρίου
|Γραφείο Τύπου ΝΔ

Μητσοτάκης για Εξάρχεια: Στην Ελλάδα του Τσίπρα κανείς και πουθενά δεν αισθάνεται ασφαλής

Protagon Team Protagon Team 5 Απριλίου 2019, 13:24

Τη δέσμευσή του για την αποκατάσταση του ασθήματος ασφάλειας των πολιτών επανέλαβε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε δήλωσή του από το Λιμεναρχείο Ρίου, με αφορμή τη χθεσινή πρωτοφανή επίθεση κατά ανδρών του Λιμενικού Σώματος και του εισαγγελέα που τους συνόδευε στα Εξάρχεια.

Οπως υπογράμμισε η οργανωμένη επίθεση των οπλισμένων με Καλάσνικοφ κουκουλόφορων κατά των λιμενικών ξεπερνά κάθε προηγούμενο και «δεν αποδεικνύει μόνο για άλλη μια φορά το απαράδεκτο άβατο των Εξαρχείων», αλλά «πιστοποιεί και τις σχέσεις των δήθεν αναρχικών με τον υπόγειο και βρώμικο κόσμο των ναρκωτικών».

«Δυστυχώς, σήμερα, στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ  και του κ. Τσίπρα, κανείς και πουθενά δεν αισθάνεται ασφαλής», σχολίασε δηκτικά ο αρχηγός της ΝΔ για τις επιδόσεις της κυβέρνησης στον τομέα της ασφάλειας και επανέλαβε τι θα κάνει όταν αναλάβει τα ηνία της χώρας:

«Η προτεραιότητα της επόμενης κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, δεν θα είναι μόνο η οικονομική ανάταξη της χώρας, αλλά και η αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας, έτσι ώστε οι γειτονιές, επιτέλους, να παραδοθούν πίσω σε αυτούς που τους ανήκουν, στους κατοίκους τους. Kαι η αστυνομία, επιτέλους, να αφεθεί ελεύθερη να κάνει αυτό το οποίο ξέρει να κάνει καλά». 

«Ελευθερία χωρίς ασφάλεια δεν μπορεί να υπάρξει. Kαι αυτή η πρωτοφανής παρακμή την οποία βιώνει η χώρα μας τους τελευταίους μήνες ζωής αυτής της απερχόμενης κυβέρνησης, θα ανήκει σύντομα, οριστικά στο παρελθόν», κατέληξε στη δήλωσή του ο κ. Μητσοτάκης.

Μετά τη Λακωνία, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει περιοδεία του στην Αιτωλοακαρνανία. Αφού πέρασε από τη Ναύπακτο επόμενοι σταθμοί του ήταν η Ανάληψη και το Θέρμο. Ακολουθεί το Αγρίνιο όπου το βράδυ στις 19:00, θα μιλήσει στο κλειστό Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αγρινίου «Μιχάλης Κιούσης».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...