425
|

Τζίρος σαν την κοιλιά της Kate

Ξένια Μπολομύτη Ξένια Μπολομύτη 24 Ιουλίου 2013, 00:13

Τζίρος σαν την κοιλιά της Kate

Ξένια Μπολομύτη Ξένια Μπολομύτη 24 Ιουλίου 2013, 00:13

22 Ιουλίου, απογευματάκι στο St. Mary's Hospital. το διασημότερο μωρό του πλανήτη για το έτος 2013 γεννιέται. Πριγκιπόπουλο, βασιλέας. Μωρέ, καλά την είδα μυτερούτσικη την κοιλιά της Κate, έχασα την ευκαιρία να κερδίσω το στοίχημα! Και μου λέγαν τα φιλαράκια μου, έχεις ένστικτο, παίξ’ το σε αγόρι! Τέτοιο αξεσουάρ και είδη υγιεινής σε μωρουδιακό design δεν είχα ματαδεί!

Κούπες, καπέλα, γυαλιά, πετσέτες, εσώρουχα, βούρτσες, δαχτυλίδια, μάσκες, stickers, μέχρι και χυμό είδα! Πανάθεμά με, τι συστατικά έχει, τη μυστική συνταγή του μαγικού ζωμού για τον διάδοχο του θρόνου; Μάλλον έτσι εξηγείται η ηλικία της Elizabeth dear, δε μου το βγάζετε από το μυαλό, σίγουρα με το πρωινό τους σερβίρουν και ένα βοτανομάτζουνο για μακροζωία (δένει με την καλοζωία, σωστά;).

Φούσκωνε η κοιλιά της Kate, φούσκωναν τα έσοδα και η περιουσία της βασιλίσσης. Παιδιά, μην πυροβολείτε τους Βρετανούς, ο καθείς με την ιστορία του. Ένας τόσο ισχυρός θεσμός δεν μπορεί να παρά να είναι προσοδοφόρος για το κράτος, τι να κάνουμε τώρα, εμείς με τα πράσινα σαπούνια μας, αυτοί με τα παλατιανά αξεσουάρ τους. Ξέρω, ξέρω, μη συγκρίνω τα ανόμοια; Όχι, αγάπη μου, δεν τίθεται θέμα σύγκρισης, αλλά επιτέλους να κατανοήσουμε -για μας, όχι για τους άλλους- πως κάθε χώρα, είτε μας αρέσει είτε όχι, θα πορεύεται με την ιστορία, την εθιμοτυπία και την όποια παράδοσή της.

Τα στοιχήματα δίναν και παίρναν, κορίτσι, αγόρι, δίδυμα; Βρε, μπας και κάνει τρίδυμα με τέτοιο καύσωνα; Α, να καταγραφεί παρακαλώ το γεγονός που κατέκλυσε τον Τύπο: ο γιος της Kate είναι ο βαρύτερος βασιλιάς στην ιστορία, "8lb 6oz", περίπου 3.800, το νέο ήρθε με αστραπές και βροντές και μια νεροποντή που νόμιζες ότι το Λονδινάκι μεταφέρθηκε μαγικά στην τροπική ζώνη του πλανήτη. Για 2 ώρες περίπου, οι αστραπές διαδέχονταν η μία την άλλη, πώς το είπε ο Rick; «Νομίζω ότι το μωρό θα έχει κατακτητικές τάσεις!». Μήπως να συνδέσουμε και την πανσέληνο με τα γεννητούρια; Το καλύτερο post στο διαδίκτυο «Μακάρι να γεννηθεί η κόρη μου σύντομα, να έχει ελπίδες να γνωρίσει τον πρίγκιπα και να γίνει βασίλισσα». Όνειρα τροπικής νυκτός…

Το κόστος της σουίτας της Kate ανέρχεται στις £6, 265 τη βραδιά και £2, 200 για κάθε extra βράδυ. 41 κανονιές στο Κing's Troop Royal Horse Artillery και κωδωνοκρουσίες – 2 ωρών, παρακαλώ- του Westminster Abbey καλωσορίζουν το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας. Ο Κάρολος και η Καμήλα χαιρετάν τον κόσμο περιχαρείς. Κυρά Καμήλα, το χαιρετισμό της βασιλίσσης δεν τον φτάνει κανείς στη χάρη!

Στέκομαι στο παράθυρο, η νεροποντή με τους άτυχους (τυχερούς;) διαβάτες μοιάζει να εξαγνίζει κάτι από την «καυτή» ημέρα. Ο μικρός πρίγκιπας. Αλήθεια, πόση ελευθερία χωράει σε μια ζωή "βασιλικά" (καθ)ορισμένη;

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News