342
Από προηγούμενο εργαστήριο στη Μάνη | Μάρω Κουρή

«Η Χαρά του Καλοκαιριού»: Φωτογραφικό εργαστήριο από τη Μάρω Κουρή

Protagon Team Protagon Team 8 Μαΐου 2023, 15:01
Από προηγούμενο εργαστήριο στη Μάνη
|Μάρω Κουρή

«Η Χαρά του Καλοκαιριού»: Φωτογραφικό εργαστήριο από τη Μάρω Κουρή

Protagon Team Protagon Team 8 Μαΐου 2023, 15:01

Η καταξιωμένη φωτορεπόρτερ διοργανώνει ένα βιωματικό, φωτογραφικό εργαστήριο το τετραήμερο του Αγίου Πνεύματος (Παρασκευή 02/06 – Δευτέρα 05/06 2023) με προορισμό το γραφικό Γύθειο.

Οι συμμετέχοντες θα ζήσουν μια ταξιδιωτική περιπέτεια που οδηγεί σε φωτογραφικά τοπία και πορτρέτα ανακάλυψης, καθρεφτίζοντας τον ίδιο τον εαυτό, ένα φωτογραφικό παραμύθι στη χαρά.

Τα βράδια, όλοι όσοι συμμετέχουν θα προβάλουν τις φωτογραφίες τους με μοιράσματα και αξιολογήσεις κάτω από τα δέντρα. Κάθε μέρα, φωτογραφικό ξεδίψασμα, με δράσεις ομαδικές, βουτιές έμπνευσης και δημιουργικότητας, ηλιο-φεγγαρο-θεραπείες ευγνωμοσύνης.

Στο Φαράγγι του Βυρού, στη Μάνη (Φωτογραφία: Μάρω Κουρή)

Οσοι λάβουν μέρος στο εργαστήριο θα κάνουν Διαλογισμό της/του Ονειρεύτριας/ή στον γάργαρο ποταμό, ώστε να έλξουν τα όνειρά τους και θα καθαρίσουν εμποδιστικές πεποιθήσεις στη σμαραγδένια θάλασσα. Παράδοση στο φως και στο τοπίο, χάιδεμα από την ανατολή και τα χρώματά της, φωτογραφική περιπλάνηση στα άγνωστα δρομάκια φωτογραφίζοντας στα μενεξεδένια της Δύσης.

Γη, Πέτρα, Νερό, Ουρανός, και πρόσωπα. Πλησίαμα, με διευκόλυνση την Εμπνευση και τις εικόνες. Κλικ!

Τεχνικές αυθεντικότητας φωτογράφησης, σύνθεση κάδρου, κίνηση, χορός φωτογραφικός, νυχτερινές λήψεις, πορτρέτο, επιλογή εικόνων, αισθητική επεξεργασία και δημιουργία προσωπικού πορτφόλιο για παρουσίαση σε curators, διαγωνισμούς και photo editors.

Ποια είναι η Μάρω Κουρή;

Φωτογραφίζει και γράφει ασταμάτητα για την κοινωνική δικαιοσύνη στον κόσμο εδώ και 30 χρόνια, εστιάζοντας στην Αφρική και στην Ασία, στην Ιαπωνία, Ελλάδα και στη γη των Μαορί, τη Νέα Ζηλανδία. Εχει παρακολουθήσει τα σεμινάρια του Κωνσταντίνου Μάνου (Magnum) και του Ed Kashi (VII, National Geographic).

To έργο της παρουσιάζεται σε εκθέσεις διεθνώς σε γκαλερί, σχολεία, παζάρια, παραγκουπόλεις. Δημοσιεύει φωτογραφικά άρθρα στα National Geographic, BBC, LFI, Journal du Dimanche, Newsweek, Vice, Days Japan, Der Spiegel, Nzz, K, Vimagazino, Dagens Nyheter, CNN. Εργάζεται ως ανεξάρτητη φωτορεπόρτερ και εκπροσωπείται από το πρακτορείο Polaris Images στη Νέα Υόρκη.

Info
«Η Χαρά του Καλοκαιριού», φωτογραφικό εργαστήριο στο Γύθειο
Παρασκευή 02/06 – Δευτέρα 05/06 2023
Τιμή: €230 συν Φ.Π.Α
Περιλαμβάνεται: το εργαστήριο, η διαμονή στο παραθαλάσσιο, ξενοδοχειακό συγκρότημα «Μικρό Χωριό», με χειροποίητο πρωινό
Συγκεκριμένα: 3 διανυκτερεύσεις σε τρίκλινο, δίχωρο πανέμορφο, παραδοσιακό σπίτι ή σε δίκλινο μονόχωρο, ευρύχωρο στούντιο (Μονόκλινο:€290)
Προσφορά 10% για εξόφληση μέχρι 15/5
Για δηλώσεις συμμετοχής – πληροφορίες: 6977296831

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...