195
Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου συνεχάρη τους κρατούμενους για τη δημιουργικότητα, το θάρρος και την προσπάθειά τους να ξεπεράσουν τις συνθήκες του εγκλεισμού μέσα από τη γνώση | Γ.Τ. ΠτΔ Θοδωρής Μανωλόπουλος / IntimeNews

Η ΠτΔ στο ειδικό κατάστημα κράτησης νέων στον Αυλώνα

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουνίου 2022, 17:41
Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου συνεχάρη τους κρατούμενους για τη δημιουργικότητα, το θάρρος και την προσπάθειά τους να ξεπεράσουν τις συνθήκες του εγκλεισμού μέσα από τη γνώση
|Γ.Τ. ΠτΔ Θοδωρής Μανωλόπουλος / IntimeNews

Η ΠτΔ στο ειδικό κατάστημα κράτησης νέων στον Αυλώνα

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουνίου 2022, 17:41

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε το ειδικό κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα για την τελετή λήξης της σχολικής χρονιάς.

«Ολοι οι άνθρωποι όταν τους δώσεις την ευκαιρία ανταποκρίνονται και αυτή την ευκαιρία την αξίζουν όλοι, την αξίζουμε όσοι βρεθούμε σε δύσκολη θέση» δήλωσε συγκινημένη η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου κατά την επίσκεψή της στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα, όπου παρέστη στην τελετή λήξης της σχολικής χρονιάς του δημοτικού, γυμνασίου, λυκείου και δημόσιου ΙΕΚ.

Η κυρία Σακελλαροπούλου, αφού ξεναγήθηκε στην έκθεση με τις δημιουργίες των νέων, εξέφρασε τη χαρά της που βρίσκεται μαζί τους μια τέτοια μέρα και τους συνεχάρη για τη δημιουργικότητα, το θάρρος και την προσπάθειά τους να ξεπεράσουν τις συνθήκες του εγκλεισμού μέσα από τη γνώση.

Οπως είπε χαρακτηριστικά «η γνώση είναι δύναμη και ελευθερία» και τους ευχήθηκε να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τα όνειρα και τα σχέδιά τους για το μέλλον, όταν θα επανενταχθούν στην κοινωνία, έχοντας τα εφόδια που θα αποκτήσουν με την πολύτιμη βοήθεια του διευθυντή του σχολείου Πέτρου Δαμιανού, των καθηγητών και των εθελοντών του Ειδικού Καταστήματος.

Στη συνέχεια, η ΠτΔ παρακολούθησε την προβολή της ταινίας μικρού μήκους «Αντιγόνη» βασισμένη στην ομώνυμη τραγωδία του Σοφοκλή με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους μαθητές.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News