185
Η Κατερίνα Νοτοπούλου ανέλαβε υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης πριν από δύο μήνες | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Η Νοτοπούλου αποφάσισε να βάψει το υπουργείο – με κόστος 18.600 ευρώ

Protagon Team Protagon Team 30 Οκτωβρίου 2018, 15:26
Η Κατερίνα Νοτοπούλου ανέλαβε υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης πριν από δύο μήνες
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Η Νοτοπούλου αποφάσισε να βάψει το υπουργείο – με κόστος 18.600 ευρώ

Protagon Team Protagon Team 30 Οκτωβρίου 2018, 15:26

Μια από τις πρώτες ενέργειες της Κατερίνας Νοτοπούλου από τη στιγμή που πήρε «προαγωγή» και πέρασε από το γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, στο υφυπουργείο Μακεδονίας Θράκης (δεν είναι μεγάλη απόσταση, μεσοτοιχία τα χωρίζει) ήταν όπως φαίνεται, να αλλάξει το χρώμα των τοίχων στο υπουργείο.

Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί στη νέα υπουργό να δώσει τον δικό της τόνο στον χώρο εργασίας της, όμως αυτό που έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια είναι το κόστος του βαψίματος του κτιρίου.

Φαίνεται όμως ότι λεφτά υπάρχουν –ασχέτως αν το Δημόσιο δεν πληρώνει τις οφειλές του και έχει προκαλέσει ασφυξία με την υψηλή φορολογία: το κόστος των εργασιών για το Διοικητήριο του υπουργείου, το κτίριο που στεγάζει το υφυπουργείο Μακεδονίας-Θράκης και το γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, θα ανέλθει σε 18.600 ευρώ.

Αυτό προβλέπεται στο έγγραφο της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) που αναρτήθηκε στη Διαύγεια.

Η κυρία Νοτοπούλου δεν εξήγησε το κόστος και δεν έχει και κανέναν λόγο. Το ποσό -παρά τις αντιδράσεις- δεν είναι μεγάλο ώστε να πρέπει να δικαιολογηθεί, μπορεί να εκταμιευτεί με μια απλή υπουργική απόφαση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...