187
Στιγμιότυπο από πάρτι στο βερολινέζικο KitKatClub | Facebook

Γερμανία: Η μηνιγγίτιδα δεν είναι kinky

Protagon Team Protagon Team 5 Οκτωβρίου 2018, 19:28
Στιγμιότυπο από πάρτι στο βερολινέζικο KitKatClub
|Facebook

Γερμανία: Η μηνιγγίτιδα δεν είναι kinky

Protagon Team Protagon Team 5 Οκτωβρίου 2018, 19:28

Οι επισκέπτες του δημοφιλούς σεξ κλαμπ του Βερολίνου KitKat καλούνται να αναζητήσουν τις κατάλληλες ιατρικές φροντίδες έπειτα από τη νόσηση ενός θαμώνα του μαγαζιού.

Ο άνθρωπος αυτός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με βακτηριακή μηνιγγίτιδα, όπως μετέδωσε το BBC.

Η μηνιγγίτιδα μεταδίδεται μέσω της στενής φυσικής επαφής και μπορεί να καταστεί απειλητική για την ανθρώπινη ζωή μέσα σε ελάχιστες ώρες. Επίσης, όπως είναι γνωστό, ο μηνιγγιτιδόκοκκος προκαλεί τόσο ενδημική νόσο όσο και επιδημίες.

Το KitKatClub, που είναι ένα σεξ-διασκεδαστήριο με φετιχιστικά σόου και διεθνή πελατεία, ανακοίνωσε ότι ο άνδρας αρρώστησε σοβαρά αφού παρακολούθησε ένα πάρτι εκεί το περασμένο Σάββατο. Ο ασθενήσας ήρθε σε επαφή με γιατρό την περασμένη Δευτέρα και αμέσως διαγνώστηκε ως κρούσμα μηνιγγίτιδος. Η γερμανική εφημερίδα Bild έγραψε ότι πλέον του χορηγείται ισχυρή αντιβίωση.

Οι αρμόδιες αρχές του Βερολίνου προτρέπουν οποιονδήποτε βρέθηκε στη λέσχη το περασμένο Σάββατο και συμμετείχε στο πάρτι «να απευθυνθεί αμέσως σε γιατρό».

Το πάρτι στο οποίο συμμετείχε ο ασθενής είχε κώδικα ενδυμασίας «φετίχ, δέρμα, στολές, εξωφρενικά ρούχα», όπως μας πληροφορεί επακριβώς το βρετανικό δίκτυο.

Το κλαμπ ανακοίνωσε ότι κανένας από τους υπαλλήλους της δεν έχει δείξει συμπτώματα της αρρώστιας, ενώ πρόσθεσε ότι προληπτικά έλαβαν αντιβίωση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...