294
Η Φώφη Γεννηματά επισκέφτηκε την 82η ΔΕΘ | Intimenews/ΧΗΡΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

Γεννηματά: «Η ανάπτυξη για όλους είναι το στοίχημα της Κεντροαριστεράς»

Protagon Team Protagon Team 11 Σεπτεμβρίου 2017, 08:00
Η Φώφη Γεννηματά επισκέφτηκε την 82η ΔΕΘ
|Intimenews/ΧΗΡΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

Γεννηματά: «Η ανάπτυξη για όλους είναι το στοίχημα της Κεντροαριστεράς»

Protagon Team Protagon Team 11 Σεπτεμβρίου 2017, 08:00

Στις εξελίξεις στην Κεντροαριστερά και το στοίχημα της ανάπτυξης αναφέρθηκε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και υποψήφια για την ηγεσία της παράταξης Φώφη Γεννηματά, η οποία επισκέφτηκε τη Θεσσαλονίκη και τη Διεθνή Εκθεση.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τα όσα είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ότι θα πρέπει η Κεντροαριστερά να αποφασίσει αν θα πάει με τη Δεξιά ή με την Αριστερά, η κυρία Γεννηματά επισήμανε ότι «η Κεντροαριστερά θα πρωταγωνιστήσει το επόμενο διάστημα. Θα κάνουμε τη μεγάλη πολιτική ανατροπή για να εξασφαλίσουμε μια πραγματικά προοδευτική διακυβέρνηση στον τόπο και αυτό θα το πετύχουμε μέσα από την αυτόνομη πορεία που έχουμε χαράξει και στην οποία θα μείνουμε πιστοί».

Η κυρία Γεννηματά συναντήθηκε την Κυριακή με τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo και επισκέφθηκε περίπτερα της 82ης ΔΕΘ.

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης επισήμανε ότι «η Ελλάδα μπορεί. Εδώ στην ΔΕΘ αναδεικνύεται η δημιουργικότητα, η καινοτομία, η εξωστρέφεια της ελληνικής επιχειρηματικότητας. Και ακόμη το μεγάλο ενδιαφέρον χωρών, όπως η Κίνα, για σημαντικές επενδύσεις στην Ελλάδα».

Συνεχάρη τη διοίκηση της ΔΕΘ για την θετική εικόνα της έκθεσης και την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει, ενώ επιτέθηκε στην κυβέρνηση, λέγοντας: «Είναι κρίμα που η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δέσμια της ανικανότητας και της ιδεοληψίας της, οδηγεί στη στασιμότητα, χάνει ευκαιρίες και πολύτιμο χρόνο για την χώρα και την κοινωνία. Η ανάπτυξη για όλους, οι επενδύσεις που χρειαζόμαστε, είναι το μεγάλο στοίχημα για την Ελλάδα. Είναι το στοίχημα που θα κερδίσουμε με την μεγάλη Κεντροαριστερά που δημιουργούμε».

Το πρωί της Δευτέρας η κ. Γεννηματά παρέστη στην τελετή έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς στο 6ο διαπολιτισμικό δημοτικό σχολείο Ευόσμου-Κορδελιού. Στις 11:00 προγραμματίζεται συνάντηση με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, στις 12:00 με εργαζόμενους στα μεταλλεία χρυσού στη Χαλκιδική και στις 12:30 με τη διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Το βράδυ, στις 19:30 θα μιλήσει σε εκδήλωση στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...